Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy cigánycsaj feneke ízgatóbb mint a barátnőmé?
A barátnőmnek amúgy nagyon jó feneke van, de ennek a cigánylánynak a fenekére valahogy még az ő fenekénél is előbb bekeményedek?
Szerintetek miért van ez?
Szóval ha valaki összejön egy lánnyal, akkor egyből meg is vakul?
Amúgy meg az okos emberek ismérve a mások véleményének az elfogadása. Nem kell egyetérteni, csak fogadja el, hogy a másik így gondolja. A párkapcsolat és a szexualitás nem egy egzakt tudomány, hogy egy csak egyféleképpen működhet, mint a gravitáció, ez inkább hitkérdés. Mindenki máshogyan hisz. Ennyi. És mivel mindenki más, így másképpen is működnek. Így tehát bátor kijelenteni, hogy te vagy az okos és aki más véleményen van, mint te, az meg a hülye. Ez ugyanígy lehet fordítva is, hisz a te véleményed is ellenkezik egy másik emberével. Műszaki beállítottságú vagyok, hidd el, a műszaki dolgokban (amik egzakt tudományok), nem fogadok el hitvitát, mert az olyan lenne, mintha abban kételkedne valaki, hogy a Föld gömb alakú. Az meg tényleg egyértelműen hülyeség. Az én feleségem például engedné, hogy más lánnyal is szexeljek, ha van rá módom, mert nem szeretné, hogy az életben később megbánjam, hogy kihagytam kalandokat. Kedves tőle, de nem hiszem, hogy az életben meg is tudnám tenni, de jól esik. Azért olykor megakad a szemem más szép dolgokon is. Boldogok vagyunk együtt, de akkor a te szemléleted szerint mi hülyék vagyunk és abnormálisak? A boldogság == hülyeség/abnormalitás? Nem jön ki a képlet.
Házas embernek a partnere elfogadja azt hogy a férje más nővel is kalandozzon? Úristen! Én ha ezt megtudnám hogy a feleségem ezt csinálta egyből szakítás! Házasságtörésnek hívják az ilyet tudtommal. Régen házasodtál ők kalandra hivatkozva nem csalták meg egymást hanem boldogan éltek mint meg nem haltak pl: mamám és papám. Jól is nézett volna ki hogy házason kalandra hivatkozva mással ágyba bújjanak. Ezt az aberrált, abnormális világot. Fúh de megutáltam az embereket. Feszültség levezetés képpen inkább megyek emelgetem a súlyzómat. Szerintem jobban járok mint ezeket az abnormális dolgokat olvasgatni. Meghülyült ez a világ és az emberiség rendesen!
Internetnek és a médiának köszönhetően mégjobban megutáltam az embereket mint eddig. Eddig sem volt nagyon pozitív véleményem róluk de ezt olvasva úristen! Inkább születtem volna kutyának. Még a kutyák is hűségesebbek a gazdijukhoz mint a legtöbb ember a szerelméhez!
#33-34!
Én elfogadom, hogy így gondolom. Így is tudnak működni a dolgok. Az élet nem fekete és fehér. Vannak árnyalatok, bármennyire is szeretnéd az életet leegyszerűsíteni. Az emberi viselkedést nem lehet egzakt módon meghatározni és leírni, mint a hidrogénatom elektronjainak számát. Hiába szeretnéd, hogy mások úgy viselkedjenek, ahogy te akarod, ez nem fog működni. Elvonulhatsz a saját korlátold világodba, de ez teljesen felesleges. Ettől függetlenül elfogadom, hogy eltér a véleményed az enyémtől, mert nem érdekem, hogy megváltoztassalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!