Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy cigánycsaj feneke ízgatóbb mint a
barátnőmé?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek amúgy nagyon jó feneke van, de ennek a cigánylánynak a fenekére valahogy még az ő fenekénél is előbb bekeményedek?
Ilyenkor csodálkozok azon hogy a párkapcsolatok miért Tiszavirág életűek hiszen valaki a kevesebbel sem elégszik meg másnak meg még 1 fenék sem jut nem hogy egy 2.fenékről vágyakozzon. Barátnő mellett egy másik lányt komolyabban megbámulni nálam a hűtlen magatartást jelenti! Becsüld meg és tartsd meg a barátnődet kérdező és ne kacsintgass más nőkre mert valakinek nő sem jut de már nem is kell mert sajna ő bennük is megvan a hűtlen magatartás nem csak a pasikban!
2023. dec. 26. 17:49
22/36 anonim válasza:
#21 Arra, hogy barátnő mellett mennyire nézel meg más nőket, térjünk vissza akkor, ha majd végre valahára eljutottál egy nővel odáig, hogy a barátnődnek nevezhesd. Addig meg inkább nem kéne prédikálni. A levegőbe beszélni mindenki tud.
2023. dec. 26. 22:17
23/36 anonim válasza:
22-es! A te véleményedet senki nem kérdezte! Amúgy meg a mostani nők is olyanok mint a kérdező pasi, hiába lenne nekem nőm ő meg lehet a pasik testét nézné meg jobban. Amúgy meg nem levegőbe beszélek, hidd el én jobban ismerem a nőket mint ők saját magukat. 38 éves kolleganőm az állításomat meg is erősítette többször már és meg is lepődött a kijelentéseimen!
2023. dec. 27. 14:27
24/36 anonim válasza:
Amúgy meg a mostani nőkre nem tartanék igényt amúgy sem. Kezemet tudnák csak fogni, megcsókolni és a lábukat széjjel tenni. Ezeket a 20K-s nő is megcsinálja. Egy barátnő nőies házimunkákat is tudjon csinálni ne csak 20K nő feladatokat. Legtöbb párkapcsolat Tiszavirág életű én meg ezekbe már nem akarok belefolyni. Inkább a magány és az egyedüllét!
2023. dec. 27. 14:28
25/36 anonim válasza:
22-es! Ismételten írj valami prédikálós választ! ;)
2023. dec. 27. 14:29
26/36 anonim válasza:
Én 7-8 éves koromban az apukámmal műveltem a kertet 10-12 évesen meg már anyukámmal főztem és már akkoriban 4 receptet fejből tudtam. Szerintem engem ne nézz le kedves 22-es!
2023. dec. 27. 14:30
27/36 anonim válasza:
"Szerintem engem ne nézz le kedves 22-es!"
Igazából épp eléggé lejáratod magadat a saját válaszaiddal, kedves #21 #23 #24 #25 és #26. Nekem már nem is kell írnom semmit.
2023. dec. 27. 15:01
28/36 anonim válasza:
27-es! Szerintem se írj semmit, sőt én is megbántam hogy megpróbáltam normálisan gondolkozni egy ilyen elfuserált h.lyékkel teli világban és bocsi hogy lemertem írni azt hogy ha egy pasinak van barátnője akkor az ne kacsintgasson más nők fenekére. Bocsi! A mai világban ezt teljesen normális ha van valakinek nője az más nőket is megbámulhat akár feltűnően is. Régen ezért lehet a barátnőtől egy jó atyai pofon járt volna most meg lehet a barátnője csak nevetett azon hogy a barátja egy idegen nő fenekét megbámulta! Én nekem normálisan gondolkozó, normális mentalitású emberként nem is szabad megszólalnom mert még a végén én leszek a hülye!
Nem baj ebből tanultam! H.lyék sorjába nem fogok beállni de az okosságommal sem fogom magam leégetni mert a mai világban aki okos és normális már az valójában a h.lye. Erre is rájöttünk 2023 év végén. Megérte megvárni az év végét! ;)
2023. dec. 27. 17:42
29/36 anonim válasza:
27-es! Ha még annyit tanácsolhatok utána ígérem igyekszek befogni azt a normális mentalitású pofámat, ha neked van párkapcsolatod akkor az adott illetővel foglalkozzál akivel együtt vagy, őt bámuljad ne mást! Ezt csak jó tanácsként írtam le. Amúgy meg ti akik nem normálisan gondolkoztok szerintem ti égetitek le legjobban magatokat, csak hát ebben a világban ez a normális nem az amit én és az emberiség normális maradék 10%-a képvisel!
2023. dec. 27. 17:45
30/36 anonim válasza:
Vigyázz, a végén még elszállsz magadtól és beütöd a buksidat a plafonba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!