Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szereted magadból megmutatni ami szerinted előnyös belőled vagy azt amiről tudod, hogy a másik felet izgatná?
Mivel a szexualitás kategóriába írtam így nyilván a Keresztény Önmegtartóztató Ifjúság facebook csoportra gondoltam, hogy ott nézegetik egymás publikus akt képeit az emberek. :)
De amúgy ez meg csak egy példa, simán lehet hogy vagy olyan viszonyba valakivel, hogy szoktatok egymásnak képeket küldözgetni, aztán ott is áll ez a kérdés, hogy ha ismered a másik szexuális preferenciáit, akkor neki felelsz meg vagy csak nyomod a saját jó részeid.
Arcképet és teljes alakos képet mutatok amilyen a valóságban vagyok, mást NEM. Előnyös vs. nem előnyös, olyat ami a lehető legjobban hasonlít ahhoz akivel találkozni fog személyesen. Ha túlhypeolod magad akkor a másik azt fogja első flesre érezni hogy átb.tad - nehéz abból visszahúzni.
Tanács: ha randit akarsz akkor NE mutass farokképet, akkor sem ha kérik (a nők 99%-a nem fogja egy szexpartner keresőn sem).
“…csak puncikról/farkaról kedvencel be képeket“
Itt lenne vége a történetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!