Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint a kicsi pénisz is lehet előnyős vagy csak hátrányos ?
Figyelt kérdés
Miért esküsznek a nagy méretre2022. jan. 27. 11:56
1/12 anonim válasza:
Mert a nagyobb egész egyszerűen jobb, jobban kitölti őket, jobban a hüvely falához feszül a vastag farok, azt mondják ott is vannak valami idegek...
2/12 anonim válasza:
"Se nem kicsi,se nem nagy,éppen hozzám való vagy" Már a népdalban is leírták annó. Az átlagos,normális a legjobb.L.
3/12 anonim válasza:
Én nemrég lefeküdtem egy könnyűvérű csajjal aki hát elmondások szerint elég tág volt, amikor lovagolt rajtam pedig nyögdécselt hogy ő ehhez szűk egy kicsit és milyen jó érzés neki velem a szex... mit ne mondjak, jól esett 😃👌
4/12 anonim válasza:
Ezek a farokméregetők sosem fogynak el? Nem érted,hogy nem azért nincs nőd,mert kicsi a répa,hanem mert hülye vagy? Ha semmit sem tudsz felmutatni,amivel felkelted egy nő érdeklődését,akkor mit akarsz? A cerkád mérete az utolsó amit megtud rólad (jó esetben) Se pénzed,sem jó kocsid,sem házad,és még a pöcsöd is kicsi,akkor mit vársz?
5/12 anonim válasza:
Nem kell nagy méret de kicsi se legyen
6/12 anonim válasza:
A kicsi pénisz arra jó hogy megalázzanak vele. Nekem 12 centis, az első barátnőm kiröhögött, kigúnyolt és ebből komoly traumám lett. Kialakult tőle vmi pszichológiai bajom és azóta azokat a nőnek keresem akik megaláznak a kis méretem miatt. Bár vannak kedves lányok, de meglepő milyen sokan vannak akiket még nagyon kérni se kell, és maguktól kezdik a flegma alázgatást a kis méretem miatt. Mivel amúgy sportos vagyok és jóképű, volt már kapcsolatom több "jó nővel". Nem nagyon leplezik a csalódottságukat se, de esetleg ha magukban tartják a dolgot, akkor egy kis hencegés, egy kis beszólogatás elég hozzá hogy jól lealázzanak és faképnél hagyjanak. Így mindig újraélhetem azt amit az első barátnőm csinált velem aki életem szerelme volt
7/12 anonim válasza:
Ez csak duma #6 os,mert te egy kisfarok fétises vagy. Nekem is 12 centis,de egyetlen nő sem alázott meg,sőt szóba sem került ez a dolog. Megdugtam annyi nőt,amennyiről ti itt együttvéve sem mertek álmodozni,mégsem jelentett problémát a 12 centim.
8/12 anonim válasza:
Nagyon sok nő van aki csak kis farkat enged análba, na ilyenkor jó lehet.
9/12 anonim válasza:
Neked mi számít kicsinek? Mert pl nekem biztos előnyösebb lenne egy 15 centis, mint egy 19. Ha a 12 t kéne összehasonlítani egy 19essel, akkor is előnyös lehet a kisebb. De ha 12 és 15 között kell választani, a nagyobbat választanám.
Önmagában nyilván nem előny a pici pénisz.
10/12 anonim válasza:
Persze előnyös.Kisebb helyen elfér,meg kőnnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!