Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm igényli a nyalást de ő maga nem szeret sz . pni, nem is szokott soha. Mások is vannak ezzel így? Nem lesz ebből később feszültség köztünk?
Én is imádom a partnerem kézzel szájjal szeretni.
De ha nem kapom így vissza,valahogy elmúlik az ingerencia hogy én is így tegyem boldoggá.
Aztán általában szép lassan elmúlik a kapcsolat is , kölcsönösség hiányában.
Szerintem meg senki ne csináljon olyan dolgot a szexben, amit nem kifejezetten szeret/élvez.
A szex arról szól, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha ő nem szeret orált adni, hát ne adjon, te meg szeretsz, hát adj. Rosszul vagyok ettől az adok-kapoktól. Nem kellene áldozatként felfogni semmit, amit szex közben csinálunk. Egy csomó olyan nő van, aki nem szeret bizonyos dolgokat a szexben, de a párja kedvéért megteszi, na ez vágja tönkre a szexuális életet, mert így kb sosincs olyan együttlét, amit a nő végig élvezne, így nyilván egy idő után elmegy a kedve a másik folyamatos kiszolgálásától.
Te is azért nyalsz mert élvezed, ha nem élveznéd, nem csinálnád, nem értem, akkor egy nőnél ennek miért kéne máshogy lennie.
De biztos van olyan, amikor nem kívánod te sem a nyalást, akkor nem kell nyalni, mint ahogy x pózban sem kell szexelni, ha valamelyikőtök nem akarja éppen akkor úgy csinálni.
Ha nem szopik mondd neki:
Valamit valamiért.Vagy szopik vagy popsiba dugod.Választhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!