Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm van, de szívesen kipróbálnám az orált egy sráccal, aki szintén tapasztalatlan fiúkkal. Ha kicsit tartok tőle, egy kis alkohol oldhatja a feszültséget? 31/f
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 18:32
1/10 anonim válasza:
A barátnőd majd csak talál egy normálisat helyetted!
2/10 anonim válasza:
hétvégém szabad lesz,kis pia feszültsegoldasnak aztan lesz ami lesz,,egy helyes fiu..ám merre laksz?
3/10 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, bár most éppen szingli. Viszont ketelyeim vannak, hogy az alkohol jó ötlet.
4/10 anonim válasza:
Egyszer én is így találkoztam valakivel megittunk egy üveg vodkát.. :D 28f
5/10 anonim válasza:
Azért valamennyire tiszteletben tarthatnád a csajodat...
6/10 anonim válasza:
Semmi gond fiam, hiszen biszex vagy, ami köztudottan felmentést jelent bármiféle hűség alól.
/hányok/
8/10 anonim válasza:
Persze hogy oldja a feszültséget. A nehezebb dolog, hogy találj valakit aki tényleg akarja. Nekem nem sikerült eddig. Az a baj hogy írnak sokan de a találkozás előtt eltűnnek. Nem merik bevállalni.
9/10 anonim válasza:
Az alkohol kis mennyiségben segíthet a gátlások leküzdésében, de miért akarod megcsalni a barátnődet?
10/10 anonim válasza:
Benne lennék egy ilyen kanbuliban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!