Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak! Mit gondolnátok egy 18-19 éves lányról ha látnátok hogy tetszetek neki, zavarban lenne?
Figyelt kérdés
Nem tartanátok furanak? Mit gondolnátok?2022. febr. 10. 18:53
31/45 anonim válasza:
Én élnék Veled mint Marci! Hevesen!
19-éves lányban van aki kész Hölgy, de van olyan is aki csitrilány!
A csitrilány vonzó lehet, de felnőtt férfit inkább ne válasszon. Ha Hölgy, akkor már el tudja dönteni azt is hogy kell-e neki ez a férfi, és el tudja dönteni a férfit is! :)
33/45 anonim válasza:
#32 Ennyire szokatlan hogy valaki a nőket emberszámba veszi?
#31 vagyok
35/45 anonim válasza:
szinészkedik, a pízem kell neki
36/45 anonim válasza:
31
Egy 19 éves lány nem Hölgy! És ennek semmi köze ahhoz, hogy emberszámba veszed a nőket! Lehet ifjú hölgy esetleg, de Hölgy semmiképp! Nézz utána mit jelent a szó!
37/45 anonim válasza:
Azért valljátok be, hogy finom egy 19-es puncika!
39/45 anonim válasza:
Előfordult már ilyesmi, tetszett a szituacio
40/45 anonim válasza:
32 vagyok. Én meg is nézem a fiatal csajokat. Ha gáz ha nem, nézni szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!