Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez egy hobbi vagy miért van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy hobbi vagy miért van?

Figyelt kérdés
Itt sokan mindenkire rá írnak akiről azt gondolják, hogy csajok. Nekik ez valami hobbi? Vagy arra élveznek, hogy mi ír vissza egy kamu csaj? Vagy mi ennek az oka?
2022. febr. 9. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Vagy csak azt hiszik itt van ingyen pina. Azt bírom, hogy kB 4-5 ember folyamatosan írogat minden válaszra.
2022. febr. 9. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Mert az életük reménytelen és ezt is egy lehetőségként fogják fel hogy hátha innen szednek össze valami nőt
2022. febr. 9. 22:23
 3/11 A kérdező kommentje:
De olyan szöveggel mit akarnak, hogy nézd meg a faxom légyszi. Volt hogy nem írtam oda, hogy pali vagyok aztán jött 3-4 üzenet
2022. febr. 9. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Én is sok mindenkire ráírok. Csak simán szórakozás számomra, mert nincs jobb dolgom. Egymás hülyítése, vagy egy adott szituáció megbeszélése, miképpen reagál rá, mikor adja fel a beszélgetést. Rég elvetettem annak a lehetőséget, hogy ebben a kategóriában normálisan ismerkedjek meg bárkivel is.
2022. febr. 9. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kretének
2022. febr. 9. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen.Négy-öt ember írogat mindig és küldik a pöcs képeket szünet nélkül.
2022. febr. 9. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ajánlom ezt a videót nekik

2022. febr. 9. 22:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez pont hogy fordítva igaz, mert a lányok privátoznak mindig és ők küldenek mindenkinek punci képet
2022. febr. 9. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Főleg hogy az itteni felhasználók 95%-a pali
2022. febr. 9. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Itt több oldali probléma van: 1, Sokan egyedülállóa, unatkoznak, vagy csak egyszerűen kapcsolóódni szeretnének valakihez; 2, Vannak, akik élvezik, ha a másikat szívathatják; 3, Vannak, akikdirekt úgy fogalmaznak, hogy átb*k a másikat; 4, Vannak, akik eleve csak kérértelműen tudnak fogalmazni; 4, vannak, akik full kanosak.
2022. febr. 10. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!