Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 25-30 éves nők nem szexelnének egy 18-19 éves tapasztalatlan fiúval, de a 25-30 éves pasik szexelnének egy 18-19 éves tapasztalatlan lánnyal?
azért, mert általában 18-19 éves fiúk agyilag nincsenek olyan szinten ami kielégítené őket
a szexuális kultúráról, figyelmességről, odaadásról ne is beszéljünk
de még így is vannak csajok akiket izgatnak az ilyen fiatal srácok
F
Vegyük ki az egyenletből a korosztályt..
És tisztázzuk a nők azzal bújnak ágyba akivel akar, a férfiak pedig azzal akivel tud.. Ilyen világot élünk 😃
Ha hát ha le lettem pontozva akkor hölgyeim elő a farbával 25 felett ki az aki bevállalna egy nulla tapasztalattal bíró pasit az ágyban? Ha lepontozni sikerült akkor gondolom tévedtem :)
2 voltam.
Nem tudom, hogy ki intozott le 6-os, én bevallom, hogy csak tapasztalt férfivel kezdenék. Volt dolgom sok bénácskával, önzővel, aki még nem élte ki magát és ez az én szexuális életemet is mehpecsételte. Rengeteg rossz élményem volt sajnos.
28n
9: Férfiak között nagyság rendel több a szűz mint a nők között.
Ez ezért van.
Nyilván megvan a kivételes réteg de aki már elég tapasztalt azok jó része nem fogja bevállalni. Nevezzük aminek akarjuk. Kivétel mindig lesz. Ha szeret tényleg akkor ez nem lesz akadály szerintem sem. Kamu kapcsolatban nem fogja bevállalni a többség.
Ezért is szaladgálnak 30+ férfiak tömegével szüzen. Nőknél ez nagyság rendel ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!