Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éve lefeküdtem az esküvőmön a pasim két legjobb barátjával, rádadásul az egyik közülük kapcsolatban is volt és van azóta is. Mit tegyek?
Fakeee.
Úgy ahogy a 17 mondja az ott a full igazság.
Senki ne dőljön be ennek a faszos férfinek aki a képernyő előtt várja hogy mijen sajnálatokat fog kapni mint nő✌🏼.)
Jelentettem is.Mindenki tegye ezt.Hátha majd megunja a fake kérdések kiírását!
Egy lakodalomban verekedés történt. A rendorök egy férfit kérdeztek az eseményekrol.
- Hát a menyasszonnyal táncoltam, mikor a volegény a lába közé rúgott teljes erőből.
- És történt sérülés?
- Igen, 4 ujjam eltört
"Barátok egymás nőjéhez nem nyúlnak"
Egyszer szilveszteri buli után,a haverom a barátnőjével a szomszéd szobában aludt,kora reggel a csaj mintha a mosdóba menne átjött és befeküdt mellém az ágyba.Nem kezdtem vele,de mondta ha nem dugom meg visszamegy és azt mondja a srácnak hogy fogdostam és rá akartam mászni.Így később ment vissza...
Nincs jelentősége annak, amit írtál.
1. De az HAVER, nem pedig a LEGJOBB BARÁT.
2. Az SZILVESZTERI BULI, nem pedig ESKÜVŐ.
3. Az csak egy BARÁTNŐ, nem pedig FELESÉG.
Másrészt szerintem te sem mondasz teljesen igazat. Vagy kitalálad, vagy kiszínezted kicsit a történetet, hogy menőbb legyen. De a valóságban máshogy történtek a dolgok. Ha megtörténtek egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!