Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éve lefeküdtem az esküvőmön a pasim két legjobb barátjával, rádadásul az egyik közülük kapcsolatban is volt és van azóta is. Mit tegyek?
Semmit nem kell tenned, ez így van jól. Csak így tovább!
Ha esetleg megint megharagudnál a férjedre, csak szólj nekem! Hozom a barátaimat is. Ki vannak éhezve, úgyhogy készülj.
Szerintem nem igazi a kérdés.
Elmondom, hogy miért.
Olyat hallottam már, hogy valaki az esküvője ELŐTT megcsalta a pasiját (vőlegényét). A volt barátnőm mesélte el, hogy mit művelt a munkatársnője. Hogy aztán az eset után el akarta hagyni a vőlegényét, de mivel a másiknak csak egy éjszakára kellett, így maradt a vőlegényénél.
A Kérdező általi történet azért fake, mert az esküvője napján nincs olyan nő, aki kefélne mással. Kivéve akkor, ha
- pszichopata a nő, nincsenek érzelmei. A Kérdező azt állítja, hogy bűntudata van, szóval ez kizárt.
- ha esetleg egyáltalán nem szereti a pasit, nem tiszteli kicsit sem. Erről a Kérdező nem írt, az meg nem hihető, hogy a részegség miatt annyira megharagszik rá, hogy megdugatja magát 2 pasival. Az állítólagos 2 pasi lelkivilágára most nem térnék ki.
Szóval ez a kérdés szerintem fake. Jelentettem is, mint ami kitalált.
Akkor sem valószínű a történet, hiszen ahhoz azt is el kellene fogadni, hogy a férfi legjobb barátai is pszichopaták. Ha csak a pasi sima haverjaival szexelt volna, akkor hihetőbb lenne a történet, de a legjobb barátok egymás nőjéhez nem nyúlnak.
Ha ez mégis megtörtént volna, akkor nem kizárt, hogy a történetben említett férj veszélyben van, hiszen 3 pszichopata van körülötte, akik bármikor hátba támadják.
#14, plusz azért is fake, mert egy esküvő napján egyszerűen nincs annyi idő, hogy lehessen szexelni. Akinek már volt, tudja :)
29F
Ha ténylegesen túl akarsz lép i a dolgon annak megvan a menete.
első sorban be kell vallani a párodnak.
Aztán megérted miért tetted. Nem az ő hibája , a hiba benned van. Ha megérted, változtatsz azon amiért volt.
Nekem szimpi vagy. Ne törődj a károgókkal! 😂
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!