Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Afrikai nők mennyire nyitottak a szexre európai férfival?
Figyelt kérdés
Tavasszal utazom Afrikába (Libéria) és szeretnék megdugni egy ottani nőt, mivel már régóta izgatnak a négerek. Nehéz lehet ott befűzni egy csajt egy éjszakára? Nem nézek ki rosszul, beszélek angolul. Vagy ha esetleg nem jönne össze, vannak ott prostik? Vagy teljesen illegális ez ott?2022. febr. 9. 09:39
21/22 anonim válasza:
Csináld ha jól esik,de az óvszerre mindig legyen gondod!!!!
22/22 anonim válasza:
#20 Sok afrikai eredetű nő közelében voltam már. Hiába nézegettem őket, egyszerűen nem találtam őket vonzónak. Osztom a #18-as véleményét. Számomra nem attraktívak szexuálisan: az alakjuk, az arcuk, a bőrük minősége (nem a színe), a szőrzetük, a mimikájuk. Ez nem ellenszenv, vagy gyűlölet, hanem ez viszolygás. Ugyanúgy viszolygok idős nőktől. Kedvelem őket akár, de szexuális értelemben viszolygok tőlük. Ferfiaktol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!