Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Afrikai nők mennyire nyitottak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Afrikai nők mennyire nyitottak a szexre európai férfival?

Figyelt kérdés
Tavasszal utazom Afrikába (Libéria) és szeretnék megdugni egy ottani nőt, mivel már régóta izgatnak a négerek. Nehéz lehet ott befűzni egy csajt egy éjszakára? Nem nézek ki rosszul, beszélek angolul. Vagy ha esetleg nem jönne össze, vannak ott prostik? Vagy teljesen illegális ez ott?

2022. febr. 9. 09:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

10

Te nem is tudod miről beszélsz.

Gondolod hogy fekete csak kényszerből szexel egy fehérrel?

Egyáltalán nem... sima élvezetről, vágyról nem hallottál még?

2022. febr. 9. 12:03
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Persze....
2022. febr. 9. 12:07
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Én fehér nőként több fekete pasival voltam, csak szex is volt és kapcsolat is. Nem kényszerből
2022. febr. 9. 13:10
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Nem is téged, egy fehér nőt kényszerítenek erre. A szexturizmus egy szegény országban ott az áldozat az, aki kényszerből szexel egy vadidegennel. Nem a vadidegen kényszeríti erre. Hanem a kilátástalanság, a nyomor és a remény.
2022. febr. 9. 14:03
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Én nő vagyok. Egy afrikai felesége. Az afrikai nők többsége egy nagy r*banc. Fűvel-fával lefekszenek, főleg ha VAN PÉNZED. Sajnos az se érdekli őket ha a férfi házas vagy párkapcsolatban él, ugyanúgy nyomulnak rá. És az is sajnos, hogy rengetegen nem használnak se óvszert, se semmilyen védekezési módot.

Nyilván nem vagyok rasszista,ezek a tapasztalataim amiket itt leírtam. Szerintem ez inkább szomorú és dühítő is egyben.

2022. febr. 10. 02:37
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

15

Akkor ezek szerint semmiben sem külömböznek a többi néptől.

2022. febr. 10. 02:50
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
16. De nagyon is sok különbség van ...
2022. febr. 10. 04:29
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
Mi a vonzó a fekete lyukban? Nagy fekete párizsi mellbimbó, óriási amorf valag, paplan száj, fanszőrzet frizura. Foltos csúnya bőr, ami hol fekete, hol barna. Vérben forgó szemek, hombár homlok. Ez 10-ből 9 feketénél így van.
2022. febr. 10. 07:26
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

18

Egy rasszista szemüvegén keresztül nézve.

2022. febr. 10. 07:46
 20/22 anonim ***** válasza:
59%

18

Undorító minden megnyilvánulásod a témával kapcsolatban

2022. febr. 10. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!