Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Melyik férfitípus a vonzóbb szexuálisan?
Egyik sem... Ismered a mondást: a nők nem szeretik sem a ripacskodó majmot, sem a bólogató kiskutyát, azt szeretik ha csendben lépdel mellettük a tigris.
Az hogy a kettő közül mindkettő megdugná nem nagy újdonság. Az első ha túltolja és bunkó azért offolják. A másodikat meg azért mert tugyimutyi. Találd el az arany középutat.
8-asnak:
Egyetértek, de a másodikat nem bólogató kiskutyának értettem.
Lehet hiányos volt a kérdés önmagában, de ez egy elég komplex dolog.
Tehát hozok egy példát a saját életemből (már nem aktuális, évek teltek el azóta), volt több olyan kapcsolatom nőkkel, amikor nem volt párkapcsolat csak amolyan szexuális viszony, de nem futó kaland. A testiség jó volt és éreztem, hogy kívánnak, de amikor jelét adtam, hogy ez kölcsönös, tehát amikor ki mutattam, hogy vágyom a partner társaságára, mintha lankadt volna az érdeklődés. Amikor pedig elkezdtem távolságot tartani és nem kérdeztem, hogy mikor lesz a következő újra érdekes és vonzó lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!