Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pasiként, fantáziában vonz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként, fantáziában vonz egy férfitípus?

Figyelt kérdés

Sosem voltam pasival, lehet undorodnék, ha arra kerülne a sor. De fantáziában nagyon izgat a picikét macis (nem kövér) pasik. Ha meg nagy a farka huuu.

Volt osztâlytârsam is ilyen, és sokat fantâziâlok vele...szép vastag szája is van, pont annyira picit volt macis...nem tudom, bár a csajokban a ducikat kedvelem. Fura.

2018. aug. 9. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Teged rakjon segbe vagy te ot?
2018. aug. 9. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ha egy ilyen macis pasi kikezdene veled, ha elsőre nem is, de a többedik alkalommal engednél neki, ha valóban izgat a macissága.

A biszex hajlam benned van, még ha egyelőre nem is vagy biszex. Bennem is megvolt csak a hajlam, aztán egyszer hagytam magam elcsábítani, amit aztán soha nem bántam meg.

2018. aug. 10. 06:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem is a macisag, a kicsit nagyobb darabsag.

O rakna meg engem

2018. aug. 10. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!