Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húznád az agyát meztelenkedéssel?
Van egy csaj aki nem annyira akarja adni magát. Nyaraláson együtt aludtunk egy francia ágyban. De nem történt semmi...
Idén viszont megint közös lesz a banda a nyaraláson, ugyan oda megyünk minden ugyan az lesz... Kapcsolatunk is hasonló maradt a lánnyal, se nem jobb se nem rosszabb. Arra gondoltam hogy nem veszem olyan szégyenlősre a figurát mint ő. Fürdéskor kijövök a fürdőből mondjuk egy törölközőben, odamegyek a cuccaimhoz aztán ledobom a törölközőt, és ott öltözök fel alvósba a szeme láttára. Ez kicsit oldhatná a feszültséget talán. Szerintetek jó ötlet?
9
Érdekes, az én testem tetszik a nőknek, de valahogy pont a nők azok, akik mindig hangoztatják nekem hogy ez önmagában kevés, mikor mégcsak nem is hagyják hogy bizonyítsak.
#9 nem teljesen ugyanarról beszélünk.
Mert hiába jó a teste, ha arcra nem fog meg. De ha tetszik valaki, akkor egy az egyben tetszik.
De én most inkább arról beszélek, ha valakit már ismerek kicsit, kedvelem és van szexuális vonzalom is. De egy olyan szituban ahol már megvan az alap szimpátia és egyszercsak egy jó testű csávó elkezd az ember előtt meztelenkedni, az nem hagy hidegen.
😂😂😂
Adnék valami köntöst, nehogy megfázz. Több kell annál, minthogy előttem van egy meztelen test.
20 évvel öregebb?
Mit akarsz a vénasszonytól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!