Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért kér olyat egy hetero férfitől, hogy vegyen fel egy neon rózsaszín tanga-szerű alsógatyát?
Az én barátnőm is rábeszélt anno hogy próbáljam ki a tangát a kedvéért, mert neki nagyon bejönne. És elsőnek mivel férfi tanga nem volt itthon, jobb híjján az övéi közül választott ki pár újabb darabot, hogy próbáljam fel. Először én is furcsálltam, de amint meglátott benne, láttam a tüzet a szemében, hogy nagyon izgatja a látvány. Pedig ezek között is volt rózsaszín, meg piros, lila, stb, csupa csajos színek.
És mivel nyári kánikula volt akkor, nekem meg sokszor melegem volt, így ráfogta a kánikulára, hogy legalább próbáljam ki pár napig, hátha tetszene. Hát ebben nem bíztam egyáltalán, de 2 nap után rájöttem, hogy ezek a tangák baromi kényelmesek, és komfortosak tudnak lenni.
Azóta kaptam saját tangákat, nagyrészt férfi tangákat, de van pár női is amit tőle kaptam. Ma már nem térnék át másfajtára, folyamatosan csakis tangát hordok tizenpár éve.
Szóval a lényeg, nem annyira hihetetlen hogy egy nőnek nagyon is bejön a tanga a pasikon.
Xddd
Ilyen barinőm nekem is volt, szerintem csak kicsit szórakozott a csaj, nem kell ezen kattogni. Én életemben nem éreztem olyan jól magam senkivel, mint vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!