Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legszenvedélyesebb szexélmenye? Ami a legemlékezetesebb marad?
Evfordulon nyaraltunk, es huztuk egymast direkt, hogy minel kesobb menjunk el.
Aztan egyszer csak lavina szeruen mind a ketten kb 1 masodperc kulonbseggel elmentünk. Ami még tetezte a dolgot, hogy pont csokoloztunk közben.
Mindegyik az volt amit egy nálam jóval idősebb férfival csináltam évekig.
Voltunk hotelben, nála, erkélyen is csináltuk az nagyon izgalmas volt mert viszonylag csenben kellett lennem, mert mellettünk családok laktak :D
22l
Nem kérek privit a férfi 46 éves volt
Az ágyon kezdtük, a padlón fejeztük be mert eltört alattunk az ágy.
Vagy másfél órán keresztül nyüstöltem a csajt. Vagy 20 liter vizet vesztettem, egy nagyon meleg júniusi nap volt. A létező összes pózt kiprobaltuk, a két térdem darabokra tört a kemény parkettán, de az élvezet elnyomta a fájdalmat. A csaj is már nagyon kivolt, ő is ontotta magából a vizet, kapkodtuk a levegőt. Már nem volt hova fokozni....hihetetlen volt.
Másnap mikor lementunk ebédelni az ebédlőbe, az anyja megemlitette az estét...majdnem lefordultam/lefordultunk a székről, úgy elszegyelltem/elszegyelltuk magunkat, pedig én direkt szóltam neki, hogy "halkabban" de ő csak azt hajtogatta, hogy "nem érdekel"....
Azóta sem volt részem ilyen vehemens szexben. Az egyszeri és megismetelhetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!