Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akinek volt innen egyéjszakás vagy szexkapcsolata az hogyan jött össze?
Figyelt kérdés
Hogyan találtatok innen egyéjszakás vagy szexkapcsolatot?2022. febr. 6. 16:50
11/15 anonim válasza:
A neten véletlen vissza írt a nő mert másnak akart és elnézte mint kiderült! Nem bánta meg mert 2,5 éve tart!
12/15 anonim válasza:
Emberi viselkedés és hozzáállás kérdése ahogy éppen a szerencse dolga is.Nem egy szűz vagy épp tapasztalatlan lányt ismertem itt meg behatóan...
13/15 anonim válasza:
volt chat és duma közös italozós este aztán nála kötöttünk ki ;) jó volt megbeszéltük aztán ennyi ...( ő már akkor családalapítás felé kacsingatott)
14/15 anonim válasza:
Itt gyakorin mindenkinek volt egyéjszakása mindenkivel.
15/15 anonim válasza:
Egy válaszomra írt privátot. Utána elkezdtünk a témában, majd szélesebb témában is levelezgetni.
Áttértünk közösségi oldalra.
Kb. 200 km volt köztünk, majd amikor egyszer ő járt az én városomban, akkor megbeszéltük, hogy adok neki szállást.
A szállásadásból egy szexuális kaland lett. Jó volt.
Szerintem, azért jött össze, mert én sosem voltam az a taszítóan nyomulós. Mindig intelligensen kommunikálok.
Folytatása nem lett, mert a földrajzi távolság miatt nem nagyon tudtunk volna találkozni, meg aztán utána neki lett párkapcsolata, kicsivel később nekem is.
Egy jó emlék. Remélem, hogy neki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!