Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tantra, karezza, spermavisszatartás. Próbáltátok már, mi a véleményetek róla?
Nem elszivárog, de mindegy.
Nem véletlen mondják a guruk, hogy ejakulációnál a férfi elveszti a vitalitását úgy mond. Én nem "tantrázni" szoktam meg egyéb dolgokat csinálni, egyszerüen élek olykor tudatmódosító szerekkel, amik nem csak intenzívebbé teszik magát a fizikai kontaktot, de mellé segítenek fókuszálni, valamint "extrém" mértékben "nehezítik" az orgazmusig eljutást. Így általában ebből igen hosszú "edgelés"-ek születnek.
Az én tapasztalatom az, hogy amelyik férfi egyszer is kipróbálja milyen órákon keresztül úgy csinálni akár a szexet, akár a masztit, hogy nem 10perc, hanem mondjuk 2óra legalább, az rájön, hogy az igazi jó élmények 2-3 óra után jönnek. Minden egyes mozdulat nagyobb élvezet már olyankor, mint egy random orgazmus, amit 10perccel érsz el. És persze a drogok segítségével jöttem erre rá, azóta persze tisztán is erre törekszem. Nehezebb eljutni oda cucc nélkül, mert egyszerüen nincs az embernek annyi önuralma, motivációja, hogy ne rántson még egyet akkor, amikor már tudja, hogy eddig lehet, egy lépéssel arrébb már nem lesz vissza. De, ha megtudja az ember állni, akkor cucc nélkül is igaz ez, sokkal intenzívebb az egész, az orgazmus pedig sokszoros erővel jön. Én már régóta úgy vagyok vele, hogy bármi is történik, ha én élvezni fogok, azt legalább 1óra edgelés útján teszem. Ennél rövidebb idő értelmetlenség már szerintem, egyszerűen össze sem lehet hasonlítani a 2 élményt.
Én nő vagyok, ám van tapasztalatom a spermavisszatartásról, ugyanis a pasim megtanulta és azóta exponenciálisan nőtt az amúgy előtte is jó volt nemi életünk, azóta hihetetlenül fantasztikus, szerencsére! Mindenkinek ajánlom, hogy ha férfi, tanulja meg, ha meg nő, rugdossa el az emberét megtanulni, amit ma már internetről is lehet ingyen is.
Az első - jól lepontozott - válaszolónak igaza lehet abban, hogy valószínűleg tényleg elszivárog az, ami ki akarna törni, a hogyan részére a válasz meg szerintem az energia témakörben keresendő, hogy a felhalmozott nemi energia vezetődik el légzés- és izomtechnikával úgy, hogy nincs ejakuláció, ám orgazmus érzés van, ám az az agyban történik. Mivel nincs magvesztés, így nincs energiaesés sem és mondhatni bármennyi ideig is tarthat egy nemi aktus - a másik fél nagy örömére, de a magvisszatartó férfi is örülhet annak, hogy nem veszít az energiáiból, nem érzi leszívva magát egy aktus után, hanem erős és aktív marad úgy, hogy közben külső nyoma nincs az orgazmusának. Némi elméleti tanulás után végtelen gyakorlás egyedül és akár páros kapcsolatban is, az én emberem méregdrága tanfolyamán még egy külön találkozót rendeztek a nőknek is, onnan is tudom, amit tudok, hogy elmagyarázták nekünk azt, hogy ez hogy működik és kérték a türelmünket, amíg a férfi esetleg érzi a végét, ám megáll és speciális légzéstechnikával elvezeti a nemi energiáit.
Én eszméletlenül hálás vagyok neki azért, hogy elvégezte ezt a tanfolyamot, mert azóta pl. nem akkor van vége a szexnek, amikor ő, a férfi befejezte, mint korábban minden, kivétel nélkül minden egyes nemi aktusom úgy ért véget előtte, hanem akár én mondom azt, hogy most már elég, akár ő, akár más szempont (éhség, telefon, csengő, akármi) vet véget, de végre nekem is van szavam és egy szép napon tán még orgazmusom is lesz tőle (nem mintha bárki mással lett volna korábban még csak közel is hozzá, vele legalább már többször is!), szóval én maximálisan támogatom és hirdetem, hogy bárcsak minden férfi úgy tudná ezt, ahogy alapértelmezés írni és olvasni tudni, úgy bárcsak az is alapértelmezés lenne, hogy hogyan lehet úgy nemi életet élni, hogy az nem a férfi orgazmusával ér véget, pláne nem szinte azonnal...
Szia!
"Mindenkinek ajánlom, hogy ha férfi, tanulja meg, ha meg nő, rugdossa el az emberét megtanulni, amit ma már internetről is lehet ingyen is."
Hol? Tudsz linket küldeni?
Nem tudom mit hoz a jövő, de ha véletlenül nyugisabb lesz, akkor szeretném ezt is gyakorolni. Főként azért, hogy csökkentsem az energiapocsékolást.
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!