Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért hiszi azt hogy akkor szereti a fiú őt ha minél hamarabb megdugja?
Engem ez azért idegesít mert komoly kapcsolatot szeretnék és így rohadt nehéz ismerkedni. Tök szép lányoknak szoktam bejönni de annyira fura hogy első találkozásnál már simán benne lennének. De ha nem megyek bele hanem még ismerekedni szeretnék akkor már azt gondolják nem is akarok semmit. Így más fiúkkal kezdenek ismerkedni.
Annyira gáznak érzem hogy ismeretlenül simán szexelnének, de ha jobban meg akarom ismerni akkor már nem vagyok jó.
Komolyan azt hiszik hogy ez a tetszés, szeretet jele ha az ember egyből megdugja őket?

Nekem volt egyszer egy olyan randim. Első randi. Hogy a csaj hangosan gondolkozott és azon dilemmázott hogy most lefeküdjön e velem vagy sem. Mert úgy gondolja hogy első talalkozón ha nincs szex akkor nem is lesz több találkozó.
Szerintem elmentem volna második találkozóra akkor is ha van szex. Akkor is ha nincs. Viszont elrontotta teljesen a dolgot. De utána még hetekig chateltünk, és nem értette hogy mi a bajom. A szituáció az volt hogy a csaj úgy döntött hogy nagyon tetszek neki, engem megakar tartani, szerinte feküdjünk le. Autóba voltunk félre álltunk, elkezdtük, majd benyögte hogy neki ez most nem megy ne haragudjak. Majd mondta hogy ő oda költözik egy fiú barátjához holnap. Mert otthonról ő mindenképpel elakar költözni de nincs hova, ezért az ex pasijához költözik, de nem fog vele szexelni meg újra összejönni meg ilyesmi, csak egy ágyba alszanak. És közbe engem akar de most össze van zavarodva, de velem akar szexelni. De most nem akar szexelni mert fél hogy akkor mégse lesz következő találkozó... Hát mondom jól van. Hazavittem. Majd nem talalkoztam vele többet. Még most is van hogy rám ír. De nem érti hogy miért nem akarok tőle semmit. Érdekes eszmefuttatása volt. Teljesen madárnak nézett. Utolsó pillanatban meggondolta magát hogy mégse szexel most velem. Aztán meg hogy oda költözik az exéhez. Azé ehhez pofa kellett. Aztán végül a két szék közül a pad alá esett.
Mit gondoltok erről?

Most panaszkodni akarsz, vagy dicsekedni hogy csinos nők első randin dugni akarnak veled? Micsoda probléma kérem 😂
Egyszerű a képet, ismerkedj akkor olyan nőkkel akik nem első randin akarnak dugni. Ha ilyen menő vagy akkor biztos találsz ilyet is 😂 (s nem egy anonim fórumon a mai világ romlottságáról, meg "rendes fiú vagyok kérem" privizgetve várod a csodát)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!