Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy dolgozzam fel azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel azt hogy nem volt tini barátnőm?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok emiatt hogy tiniként nem volt barátnőm. Jó lenne tudni milyen sulis korban barátnőzni. De ez már elmúlt sajnos. Mindig szomorú leszek ha meglátok egy tini párt hogy nekem ez kimaradt és mennyire szomorú voltam emiatt abban a korban, ők meg milyen boldogok.

Hogyan lehet ezt elfelejteni. Gondolom ha lenne barátnőm, de hát neme akar össze jönni most sem:(

2022. febr. 5. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem annyira nagy okfejtés ám ezt kitalálni, hogy mit tegyél. Menj pszichológushoz. Ha meg itt vársz szak kezelést ingyen akkor szólok, hogy nem kapsz.
2022. febr. 5. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen majd bánod, hogy 20 évesen nem volt, 40 évesen majd bánod, hogy 30 évesen nem volt, stb. Nem akar összejönni... Lehet tenni kéne érte.
2022. febr. 5. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Egyszerű. Szerezz egy tini barátnőt.
2022. febr. 5. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Abban a korban hülye mind... nem maradtál le sokról, maradt egy ép idegrendszered meg egy potenciális "gyermekvállalási" lehetőségről is lemaradtál.
2022. febr. 5. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
menj el szavazni
2022. febr. 5. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt, de összeszedtem a tökeimet és nekiálltam csajozni. Az azóta ért élmények "valahogy" segítettek átlendülni azon hogy ne a múlton pörögjek, hanem a jelennek éljek :)
2022. febr. 5. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Tejóég...
2022. febr. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!