Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy törölhetném ki a fejemből a vágyat egy tabu személy iránt?
Most már úgy alapvetően kezd elegem lenni...
Akármit csinál ez a fatuskó, akkor se tudom kiverni a fejemből, azt hogy úristendenagyon dugnék vele egyet..
Nem tudom megfogalmazni úgy igazán, de ahogy rámnéz, valami hasonló lehet benne is. Ha nem tévedek.. De szerintem nem tévedek. Ez a pasi kb annyiszor mér végig, ahányszor összefutok vele, szóval talán nem gondolom rosszul.
A dugás kizárva, szóval le kell tennem a "rossz"gondolatokról
De...
Egyszerűen nem megy.
Egy olyan személyről van szó, akivel nyilván soha sem csinálhatok semmit.
Segitsetek!
Kitartás, én már lassan két éve vagyok ebben. És igen, érzem,nem is fog teljesen elmúlni amíg meg nem élem. És cseszhetem, mert megélni meg nem fogom. Ez sajna már tiszta sor.
Tudatosítottam én már annyi mindent magamban, de az agy és a hormonok nagyon nincsenek egymásra tekintettel.
Olyan ez, mint egy gyógyíthatatlan betegség, meg kell tanulni együtt élni vele. Hol jobb lesz, hol rosszabb.
Vagy ha teheted, költözz jó messzire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!