Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy törölhetném ki a fejemből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy törölhetném ki a fejemből a vágyat egy tabu személy iránt?

Figyelt kérdés

Most már úgy alapvetően kezd elegem lenni...

Akármit csinál ez a fatuskó, akkor se tudom kiverni a fejemből, azt hogy úristendenagyon dugnék vele egyet..

Nem tudom megfogalmazni úgy igazán, de ahogy rámnéz, valami hasonló lehet benne is. Ha nem tévedek.. De szerintem nem tévedek. Ez a pasi kb annyiszor mér végig, ahányszor összefutok vele, szóval talán nem gondolom rosszul.

A dugás kizárva, szóval le kell tennem a "rossz"gondolatokról

De...

Egyszerűen nem megy.

Egy olyan személyről van szó, akivel nyilván soha sem csinálhatok semmit.

Segitsetek!

2022. febr. 5. 15:00
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
25/N
2022. febr. 5. 15:00
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Egy régi mondás szerint a kisértéstől úgy tudunk a legkönnyebben megszabadulni ha engedünk neki!
2022. febr. 5. 15:06
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem egy kis tinilány vagy már, csak tudni kéne uralkodni magadon.
2022. febr. 5. 15:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Persze, mert a vágyakat ilyen egyszerű elnyomni magunkban...

Szerinted nem azon vagyok?

Néha sikerül, aztán mindig visszatér :(

2022. febr. 5. 15:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Sokmindent szeretnénk, ami nem lehet az enyém, ez van.
2022. febr. 5. 15:08
 6/17 A kérdező kommentje:

Micsoda bölcsességek... Paulo Coelho, fantasztikus

Azokhoz szólnék leginkább, akiknek valahogy sikerült megfékezni a vágyat magukban, anélkül hogy engedtek volna a kísértésnek

2022. febr. 5. 15:11
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
Azért azt fontos lenne tudni hogy miért tabu(talán távolabbi rokon vagy kolléga?). Egyébként tényleg úgy tudsz a legkönnyebben megszabadulni ettől az érzéstől ha megteszed. Jöhet a sok prűd pic|sa lepontozása.
2022. febr. 5. 15:14
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezek nem bölcsességek, igazuk van. Nekem is volt ilyen, valószínűleg nekik is, neked is. Az ember ezen túlteszi magát, ezer más nagyobb gond van ennél. Feltételezem azért tabu, mert kapcsolatban van, vagy esetleg te vagy foglalt. Tudatosítani kell, hogy más van neki, és ha van gerinced, nem rondítasz bele.
2022. febr. 5. 15:15
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

Ne töröld ki! Éld/éljétek meg a vágyaitokat! Egyszer élünk!

Lehet lepontozni!

2022. febr. 5. 15:18
 10/17 A kérdező kommentje:

Nyilván igazatok van, de ez azért is ciki, mert egy nem vérszerinti rokonról van szó, akivel többször is összefutok..

Már konkrétan rá se nézek, nem is szólok hozzá, ő se én rám, társaságban főleg nem, ha csak ketten vagyunk, akkor veszem észr, hogy "figyelget", méreget...

Nehéz ezt így csinálni

2022. febr. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!