Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy törölhetném ki a fejemből a vágyat egy tabu személy iránt?
Most már úgy alapvetően kezd elegem lenni...
Akármit csinál ez a fatuskó, akkor se tudom kiverni a fejemből, azt hogy úristendenagyon dugnék vele egyet..
Nem tudom megfogalmazni úgy igazán, de ahogy rámnéz, valami hasonló lehet benne is. Ha nem tévedek.. De szerintem nem tévedek. Ez a pasi kb annyiszor mér végig, ahányszor összefutok vele, szóval talán nem gondolom rosszul.
A dugás kizárva, szóval le kell tennem a "rossz"gondolatokról
De...
Egyszerűen nem megy.
Egy olyan személyről van szó, akivel nyilván soha sem csinálhatok semmit.
Segitsetek!
Persze, mert a vágyakat ilyen egyszerű elnyomni magunkban...
Szerinted nem azon vagyok?
Néha sikerül, aztán mindig visszatér :(
Micsoda bölcsességek... Paulo Coelho, fantasztikus
Azokhoz szólnék leginkább, akiknek valahogy sikerült megfékezni a vágyat magukban, anélkül hogy engedtek volna a kísértésnek
Ne töröld ki! Éld/éljétek meg a vágyaitokat! Egyszer élünk!
Lehet lepontozni!
Nyilván igazatok van, de ez azért is ciki, mert egy nem vérszerinti rokonról van szó, akivel többször is összefutok..
Már konkrétan rá se nézek, nem is szólok hozzá, ő se én rám, társaságban főleg nem, ha csak ketten vagyunk, akkor veszem észr, hogy "figyelget", méreget...
Nehéz ezt így csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!