Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondott már hasonlót prosti?
Voltam egy prostinál és amikor párkapcsolatokról beszélgettünk, akkor említettem neki hogy gondolkodtam már azon is hogy támogatós kapcsolatot kéne folytatnom egy lánnyal…
Ezt a prosti először úgy értelmezte hogy engem támogatna a nő. XD
Ilyen nekem eszembe sem jutott, fordítva gondoltam, “hagyományos” felállásban.
És azt is csak idősebb koromra, ha ugyanilyen negatívan látom majd a világot…
Később amikor a keresetünkről beszélgettünk, és nagyon meglepődtem az Ő havi bevételén (mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy igazat mondott) akkor azt mondta hogy full hetero férfi prostiként én is kereshetnék ennyit, hogyha “öreglányokat” is bevállalnék.
Nem gondolkodtam el rajta, hogy belevágjak… De a “beteg” elmémnek köszönhetően valahogy nagyon jól esett ez a “bók”.
Én most voltam másodszor prostinál, előtte egyszer csak egy félórára mentem fel egy idősebb nőhöz még a 18. szülinapom után egy nappal, after után. Annak meg már 5 éve.
Másoknak is szoktak ilyeneket mondani a lakásos prostik?
Nektek már mondott ilyet, vagy hasonlót fizetős lány?
Vajon csak hízelgett, vagy tényleg így gondolta?
Ne éld bele magad!
A prosti azt teszi, amit szeretnél, és azt mondja, amit hallani szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!