Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha ennyit akar szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ennyit akar szexelni?

Figyelt kérdés
A ferjem 38 eves, és naponta-2 naponta szexelni akar. Kisgyerekünk van, mind a ketten dolgozunk vezető beosztásban, én sokszor hulla fárad t vagyok hozzá, nekem heti 2 is elég. Ő sem erőlteti, de azért tudom, hogy akarna többet, beszéltünk róla. Ez normális?
2022. febr. 4. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A sok munka az nem normális. (De heti 2 alkalommal én biztos nem lennék kibékülve az nagyon kevés lenne számomra. Az működik jól ami rendszeresen van használva napi szinten.. F.)
2022. febr. 5. 03:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Normális, semmi rendkívüli nincs benne van aki ennyiszer kívánja, más meg nem ennyiszer. A szex mennyiségében NINCS etalon. A normális mennyiség = ahányszor kívánják a felek ÉS még nem megy a mindennapi teendők rovására.

A bibi hogy a libidótokban elég nagy gap van, stílszerűen szólva ez sz.pás 😅

2022. febr. 5. 03:35
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Ez még nem a frigiditás, de azért elhangzott itt egy probléma. Az hogy a gyerek, velük alszik. Tipikusan a nők, a gyerekkel együttalvással probálnak megszabadulni a szextől, távoltartani magukat a férjüktől.

A gyereknek nem kell a szülőkkel aludnia, főlleg ilyen áron nem, hogy nem tudnak szexelni.

2022. febr. 5. 04:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Közhely, hogy mennyire idióták az emberek online, mégis kiakadok rajta. Heti 2x szexelni frigiditás? Tipikusan csak addig fogták fel a szöveget, hogy valaki megkérdezte, hogy normális-e, ha a fickó sokat akar szexelni, és már skatulyáztak is.
2022. febr. 5. 07:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen mérceEz nem norma szerint alakul.(nem szelsőséges értekek ezek,mint pld a nap 5 vagy az évi 1)

Van akinek több az igénye van akinek meg kevesebb.Nem kell baszogatni a másikat vele,hanem

meg kell talalni azt a mennyiséget,illetve a módját,hogy mindketten elégedettek legyetek vele.Ennyi.

2022. febr. 5. 07:41
 16/20 A kérdező kommentje:

#13 Nem alszik fixen velünk, első naptól kezdve külön szobája van, kiságyban aludt 2 évig, aztán kapott nagy ágyat, ott is szokott aludni, de vannak időszakok, amikor egyszerűen nem akar ott és EGYIKŐNK sem akar hajnalig fent ülni vele, mivel másnap kelni kell...ott meg elalszik.

De alapvetően saját szobája van saját ággyal.

2022. febr. 5. 09:18
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 És ha elalszik átviszitek az ágyába, hogy ott aludjon tovább és akkor tudtok hancúrozni akkor is az nem működne?
2022. febr. 5. 09:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Jó neked az enyém lassan heti 1x akar
2022. febr. 5. 13:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen
2022. febr. 7. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:

#18 Azt jól érzem férfiként egy nő akkor tudja igazán nőnek érezni magát ha szexel, szeretkezik jókat?

Mert nálam férfiként ez a helyzet.

2022. febr. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!