Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomaszt az exem?
Sokat jelenthetett neked, ha mások farkán pörögtél. 🤔
34F
Ejjjjjj....de cefetul ismerős a helyzet basszus. Én is így jártam egy lánnyal a krva életbe!!!
Pont ugyanez volt, más lányokról fantazialtam, irogattam, titokban ismerkedtem, de amúgy egy lánnyal sem találkoztam, de ha a szó értelmét nézzük akkor az érzelmi megcsalast teljes mértékben kimeritettem. Aztán elhagyott én meg radobbentem, hogy mekkora egy farok voltam és 20 ujjal próbáltam visszaszerezni a lányt, de bekithetetlen volt, pedig annyira szeretett, én voltam a mindene. Mintha egy villám csapott volna a gerincembe, valami olyasmi sokk érzés volt, hogy egyik héten szeret, csinálom titokban a hülyeségeimet, másik héten pedig megutalt örökre.
És amugy utána amikor mondtam, hogy "de többé nem leszek rohadék veled, esküszöm" na....már nem hitte el, pedig komolyan gondoltam akkor, hogy megváltozom jellemben. De kerhetetlen volt. Nekem vagy fél év kellett, hogy lefoljon a kávé és felfogjam, hogy vége.
Én azt mondom próbáld meg vele, hátha nála is változtak a dolgok, próbálj bízni benne újra, hidd el mostmar jó lesz.
Ha nem szeretnél vele semmit, akkor meg ne találkozz vele, minden egyes találkozás, de még a találkozás fenttartása is azt sugallja neki, hogy van még remény, hogy megéri még küzdeni és hergeli magát, bízik....úgy mint én annak idején. Ez tulajdonképpen egy onsanyargatas lelkileg amit csinál és te is amit csinálsz vele, hogy még mindig tartod vele a kapcsolatot, de tudom én, hogy miért csinálod ezt, mert velem is ezt csinalt a lány, azért találkozol vele, hogy azért kicsit megforgasd benne a kést, hogy fájjon neki is, ahogy neked fájt.
Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!