Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem érzitek nyomasztónak?
A nők sokkal inkább központban vannak a mindennapi életben főleg ha szexről erotikáról van szó. Minden férfi a nőt akarja lefektetni, (mindegy milyen áron bármilyen eszközt is bevetve)..
Sok erotikus kép a férfiak miatt készül, ezzel is hangsúlyozva az erotikát, még akkor is elvallaljak a nők hogy tudjak hogy akár az ő kepukre maszturbálnak férfiak.. (a pénz most mellékes a képekért ..)
Kort is.29f
Tényleg nyomasztó, nyilván a nők is tehetnek erről hogy elküldik azokat a képeket.
De pl nekem emiatt elég nehéz párt találni (jelenleg mondjuk van) nehéz kiszűrni azokat akik csak le akarnak fektetni, mert egy dugásért bármit képesek a férfiak hazudni akár aztis hogy komoly kapcsolatot szeretnének.
Ráadásul engem talán kicsit több ilyen ember is talál be, mivel csak félig vagyok magyar, aztán a férfiak kíváncsiak milyen lehet egy "egzotikummal" az ágyban.
20L
De,kicsit nyomasztónak érzem. De ilyenkor arra gondolok,hogy egy kiadós szex nekem is fantasztikus érzés,nem csak a palinak :D
Nyilván okosan kell válogatni.
Fura dolog ez. Mert például munkahelyen is túlzottan ki van hangsúlyozva a nőiességem, sok a viccelődés, és érezhető, hogy a szakmai tudásom fele annyira sem fontos, mint hogy milyen hosszú a szoknyám aznap. Ilyen módon frusztráló, hogy a férfiak szemében olybá tűnik, más erénye nem is kell legyen egy nőnek (sarkítva persze, mert ez csak a felszín, meg általánosítás).
Ugyan akkor a nőiség kap sokszor egy fajta tiszteletet, vagy udvariasságot is, például velem elég kevésszer üt meg akár a főnök, akár a kollégák durvább hangnemet, sokkal elnézőbbek és udvariasabbak (nyilván azért is, mert nem vagyok egy másik hím, akivel szemben fitogtatni kell a dominanciát)
És dolgoztam olyan helyen is, ahol egyáltalán nem kezelte, Egyszóval mindennek van negatív és pozitív oldala.
Na befejezem a mondatot:
És dolgoztam olyan helyen is, ahol egyáltalán nem kezeltek nőként, és nem tett jót az önbecsülésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!