Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú lehet akinek nem volt lehetősége 20 alatt szexelni?
Vannak helyes, vagány fiúk között is olyanok akik csak 20 felett szexektek először?
Nekem nem volt lehetőségem sulis koromban és egy kicsit rossz érzés hogy nem tudom milyen, amikor még nyugodt élete van az embernek, meg több szabadideje, suli után találkozni szexelni. Meg a szex is szerintem jobb érzés abban a korban nagyobb a vágy.
Lehetőség? Tudtommal ez akarattol és elszántságtol függ.
Miért nem volt lehetőséged?
Én is, de emellett jól néztem ki, és voltak lányok akik emiatt simán keféltek velem.
Amúgy megértema helyzetedet, ha nem lennék sportos akkor b@szhattam volna én is (a markomat esetleg xd)
Jóval több fiú szexel 20+ évesen mint amennyi bevallja. Ha egy 20 évesekből álló csoportot megkérdezel, hogy van-e szűz közöttük az összes tagadni fogja pedig 80 %-alékuk tuti az :D.
Ami a gáz, hogy ezt szégyellni kell. Ha valaki 20-25 éves korára összeszedi magát és túllendül ezeken a dolgokon szerintem teljesen rendben van.
A felnőtt meg gyerekkor összevetésével nem teljesen értek egyet. Amennyi suli annyi munkahely és élethelyzet is van. Sok diák keményebben dolgozik tanulás, sportolás, szakkör/különóra formájában mint amennyire keményen dolgoznak sokan a munkahelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!