Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő ennyire nem szégyenl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ennyire nem szégyenlős előttem akkor azzal össze lehet hozni valamit?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöméknél ha ott vagyok, akkor az ott lakó egyedülálló kicsit tőlem öregebb nő, nem az hogy mutogatja magát, de rendszeresen melltartó nélkül van egy trikikóban, vagy egy vékony pólóban, és pl ha lehajol előttem, egyáltalán nem zavarja ha esetleg belátok a melleihez telibe...

Vagy hogy átlátszós nadrág van rajta, és lehajol akkor teljesen kilátszik a bugyija, és így pucsítgat előttem. Vagy nyáron pl olyan egyberészes ruhába van ami egy hosszú póló inkább, így nem kell alá nadrágot felvenni, csak egy bugyit. És ha leül akkor simán látom a bugyiját, nem zárja össze a lábait nekem szembe, stb. Simán lazára tett lábakkal ül, néha még nyitogatja is, és nem zavarja ha nézem. De kicsit házi nyúlnak gondolom ezt a nőt így nem annyira kezdeményeztem még. Mit gondoltok?

2022. febr. 2. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Meg kell baszni az ilyen nőt
2022. febr. 2. 17:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet ezeket jelnek venni, hogy ennyire lazán kezeli a szituációt otthon? Mert egyébként meg egy visszahúzódó szerény nőnek tartom. Nem hanyagságból van otthon így, mert utcára megy akkor meg nagyon ad magára, és utcán óvatos is, hogy nehogy lásson valaki valamit, még egy bikinit is nagyon szégyenlősen hord a strandon. Viszont ha ott vagyok akkor meg teljesen elengedi magát, és ilyen lazán öltözik.
2022. febr. 2. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
1-es, nem pofozott még jól fel senki a mocskos szövegedért, meg aminek te a nők becsületét nézed?
2022. febr. 2. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én bepróbálkoznék nála! Ami ugyan kellemetlen de legalább megpróbáltam! F.
2022. febr. 2. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Pedig megkell b@szni.
2022. febr. 2. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem biztos.

Legalábbis nekem van ismerősöm,aki még munkahelyre sem vesz melltartót,szimplán mert igénytelen és nem érdekli.

Megtudhatod, ha bepróbálkozol.

2022. febr. 3. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Akárkinek biztos nem mutogatná magát, meg hajladozna be! Ez egy jelzés feléd, úgyhogy normális hangnemben, de határozottan kérdezz rá nála, feltéve, ha te is akarsz tőle valamit! Ha nem, akkor csak élvezd továbbra is a kilátást
2022. febr. 3. 12:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Itt nem igénytelenségről van szó, mert utcán nem mutatkozik így, meg ott figyel is ezekre a dolgokra nagyon. Egy vendéglőben vagy ilyesmi helyeken pl nagyon vigyázik, hogy ne lásson be senki a ruhája alá, ott összezárja a lábait, stb. Utcán vigyázik nagyon az idegenek előtt.
2022. febr. 3. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy bejösz Neki! Ez a test beszéd! Finoman kezdj közeledni, majd meg látod, lesz eredménye!
2022. febr. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!