Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 177 cm magas srácként lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

177 cm magas srácként lenne esélyem megdugni egy 190 cm magas csajt?

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 14:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
190 centis csaj? Már ne haragudj, de ezt a kérdést inkább a csajnak kellene feltennie. Van az a magasság, ami már "túl jó", azaz nem jó. Ez extrém magasnak számít pláne nőknél. Csoda ha talál valakit..
2022. febr. 2. 15:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A 11 nek van igaza. Egy magas lány...
2022. febr. 2. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Persze, egy ekkora nő örülhet hogy egyáltalán meg akarja dugni valaki.
2022. febr. 2. 15:42
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
#10,11,13: Baromi szánalmasak vagytok. Attól, hogy egy nő magas, nem kell az elvárásait a béka segge alá tolni. Ugyanúgy lehetnek igényei, nem kell elmennie az első lúzerrel, aki hajlandó vele ismerkedni. Egy ember sokkal több a magasságánál. Persze nektek egyértelműen semmi más értéketek nincsen, csak a középszar ábrázatotok..
2022. febr. 2. 15:44
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
De legalább nem vagyunk godzillák, utolsó :D
2022. febr. 2. 15:46
 16/23 anonim ***** válasza:

14# No-no, több érvelési hibát is elkövetettél.

1. Személyes minősítgetést nem kértem

2. Nem az elvárásairól beszéltem, hanem egy objektív tényt állapítottam meg, miszerint ez extrém magasság. Volna kedved a tényekkel vitázni, ha vitázni szeretnél?

3. "Persze nektek egyértelműen semmi más értéketek nincsen, csak a középszar ábrázatotok"

Ismerjük egymást? Ha nem, ne tegyél ilyen kijelentéseket.

2022. febr. 2. 15:48
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
Ennyi erővel mind 1 ha 1 Zsiráfot dugsz meg
2022. febr. 2. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
#16: nem tudom te melyik szerencsecsomag vagy, de mind3 kommentet újra elolvastam és nem, egyik sem csak ténymegállapítást tartalmazott, hanem hogy egy ilyen nő ne válogasson vagy csoda ha valaki ránéz, neki kéne kételkednie, hogy kellhet-e a kérdezőnek. Ha hülye vagy és okoskodni akarsz, az a legszánalmasabb dolog, ami létezik.
2022. febr. 2. 16:11
 19/23 anonim ***** válasza:

18# Újfent személyeskedésed mellett ezúttal elmegyek.

11-es vagyok és a magas lányok osztják a véleményemet. De igazából tök mindegy, még nem keféltem zsiráfot, nem is igazán vonz.

Legyen szép napod! :)

2022. febr. 2. 16:21
 20/23 anonim ***** válasza:
#19: Leírja újra még alpáribb módon és még ő kéri ki magának, hogy semmi bántót nem mond, csak ténymegállapítást közöl:DD néha elcsodálkozom hogy maradhatnak életben emberek ennyi agysejttel
2022. febr. 2. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!