Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prosti nélkül nem tudok lefeküdni egy nővel sem, akkor inkább maradjak szűz örökre ?
#7 #10
Semeddig, mert nem vagyok képes beszélgetni velük.
#13 14-18 éves korom közt kb. én is ilyen voltam, odaállt mellém egy lány, úgy, hogy a mellét hozzányomta a karomhoz, én meg álltam szótlanul, és megvártam, amíg elment. Aztán egy másik meg környékezett, próbált szóba elegyedni velem, de képtelen voltam megszólalni. Akkor el kellett volna eltakarodnom pszichiáterhez, nem tettem, hiba volt. Lehetnél te bátrabb, nem vesztesz vele semmit!
49f
A nők bár nagyon különböznek tőlünk, de mégiscsak ránk hasonlítanak legjobban - van a mondás. Mit teszel ha egy fiúval össze akarsz barátkozni? Hasonlóan lehet eljárni egy lánnyal is. Ők is emberek.
Másrészt, írjál kicsit. Úgy könnyebb megoldani a problémákat, ha minél konkrétabban meg tudod a magad számára fogalmazni, hogy miben vagy elakadva. Itt is olvasd vissza, úgy kell belőled kihúzni, hogy mi van valójában. Kicsit fáj, de hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!