Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az ciki, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ciki, ha nyáron alsónadrág nélkül mászkálok egy ilyen laza rövidgatyában?

Figyelt kérdés
Pl tavaly nyáron volt amikor a benzinkúton úgy mentem fizetni, hogy kicsit így himbálózott benne,meg szemmel is kivehető volt valamennyire. Ciki szerintetek?
2022. febr. 1. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10: Igen, exemnek is nagyon picike volt:D szerintem sosem láttam lankadtan ilyen picit. De ugye mereven meg teljesen átlag, jó méret. Mindegy, nekem kifejezetten tetszett, hogy ilyen pici. Meg ugye emiatt simán járhatott gatya nélkül, nem volt olyan feltűnő. De az más, mikor valaki egy laza melegítő gatyát vesz fel meg amikor egy vékony vászon nadrágot húz fel a nyakáig, a zacsikat kitéve. Utóbbit ha egy szexi pasi csinálná, akkor is ciki lenne xd
2022. febr. 1. 23:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát pont ezt mondom, hogy egy laza rövidgatyában mászkáltam így. Ami olyan laza, mint valamk melegítőgatya. Himbálózott benne a farkam, ahogy sétáltam.😂

2022. febr. 2. 00:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Felizgatna ha ilyet látnék! L ;)
2022. febr. 2. 07:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, olyan tipikus proli
2022. febr. 2. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond . Akinek nem tetszik ne nézzen oda .Akinek tetszik hagyd bámulni .
2022. febr. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!