Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ennyit költeni egy külföldi luxusprostituáltra?
Figyelt kérdés
500 eurót kér egy óráért, azaz kb. 180 ezer forintot.2022. febr. 1. 20:12
11/26 anonim válasza:
Azért mert nem beszél mondjuk idegen nyelvet még nem biztos hogy buta, lehet másban jó…
Ami viszont biztos, hogy ettől nem lesz igénytelen és alja kategória…
Ez a fekete csaj is egy top modell kategória volt, ami szerintem elég ritka a fekete csajok között és főleg az ilyen ébenfekete, afrikai származásúak között.
Igényességre és ápoltságra sem egy “roma Rozi” kategória volt.
12/26 anonim válasza:
Nem is arra reagáltam, de mindegy.😅
13/26 anonim válasza:
Meta: korábban szimpatikus válaszokat láttam tőled, de a napokban iszonyú buta képet festesz magadról. Több kérdés alá is valami ritka nagy hülyeséget hánysz oda.
14/26 anonim válasza:
Nem véletlenül, szeretek trollkodni alkalomadtán. Ne vedd komolyan.😆
15/26 anonim válasza:
Amúgy sem célom szimpátiát kelteni sem benned, sem másban. Az ilyen válaszaimnál is ugyanolyan intelligens vagyok, csak nincs kedvem érdemben reagálni rá. Hangulat adja, na.🤷♀️
16/26 anonim válasza:
#15: Látni a különbséget a trollkodó és komoly válaszaid közt. Azt viszont mindenhol magyarázod, hogy nem célod a szimpátiakeltés. De senki nem is várja ezt:D nem is gondolja ezt. Ha valóban intelligens lennél, nem írnál olyasmiket, amiket leírsz🤷♀️ Na mindegy. Nem te vagy az egyetlen ilyen, csak pechedre látható a neved
17/26 anonim válasza:
Direkt hagyom meg a nevem, mert szeretek megosztó lenni. A fárasztóbb napok végén nincs kedvem karót nyelve lökni az okosságokat. Az intelligens egyén tud különbséget tenni a szarkasztikus és a komolyabb válaszaim között. Plusz szeretek provokálni. Látod, én csak a nyelvet említettem meg, más meg a tisztálkodással jött rögtön, meg itt kiteregette más komplexusait is. Adhatok neked releváns szociológiai/pszichológiai okfejtést is a témában, ha gondolod, de nem ma.🤷♀️
18/26 anonim válasza:
#17. Szerintem itt csak neked van komplexusod az intelligenciáddal kapcsolatban, ugyanis minden válaszodba beleírod hogy mennyire okos vagy…
Nem úgy tűnik.
19/26 anonim válasza:
Plusz a szimpátiapontokat begyűjteni azért, amit heten leírtam előttem, nem túl nagy kognitív erőfeszítés. Szerintem korrektebb olyan mellett kiállni/trollkodni és felkavarni az állóvizet, amivel bár nem értek egyet, de ha más nekem ugrik és 40 soros pamfletet ír rá, akkor a saját tudásom is bővül a témakörben.🤷♀️🤷♀️🤷♀️
20/26 anonim válasza:
*leírtak
Nem rémlik, hogy valaha is ilyet írtam volna. Lehet (sőt biztos😅), hogy nem tetszik a stílusom, de az, hogy mit hoz elő benned, az már nem az én dolgom.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!