Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétköznap napközbeni partyra swingerclubba érdemes menni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Előre is köszi :)2022. febr. 1. 14:52
2/7 Chac Xib Chaac válasza:
Ez engem is érdekel :D Még nem voltam, de a beszámolókból az látszik, hogy ősztől tavaszig azért van igény a napközbeni kalandozásra és szerveznek jó bulikat is.
Én ki fogom próbálni még a nyári uborkaszezon előtt
F44
3/7 anonim válasza:
Szerintem az lehet benne a legjobb, hogy egyedül vagy!
4/7 anonim válasza:
én csak úgy tudom elképzelni, hogy jó legyen, hogy mondjuk neten lebeszéled a szexrandit és ott találkoztok. Amúgy meg óriási szerencse kell, mert a legtöbben nem mennek hétköznap
5/7 anonim válasza:
Sohasem voltam de szerintem az egy hatalmas kanbuli. kb 300 férfira jut 1 nő sajnos. De cáfoljatok ha tévedek.
6/7 anonim válasza:
A Győri úton, Bp. Ott van olyan klub, ami rendszeresen tart eseményeket napközben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!