Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex doll szex baba tapasztalata valakinek?Érdemes több százezerért venni ilyet?
Szerintem menyj el prostihoz és próbálj ki egy szexbabát is.
Láttam több helyen is hogy hírdetnek szexbabával való örömórát de még nem volt alkalmam kipróbálni.
Prostik terén az utóbbi években rohamosan zuhan a színvonal, én erősen gondolkodom rajta hogy egy szexbaba lehet a hosszútávú megoldás.
Már csak azért is mert azt ugye rajtam kivűl senki más nem használná...
Vajon lehet kapni olyat is ami kis tini?Legális olyat vásárolni?
Egy videóban láttam pasi olyat csináltatott.Bizarr
Prostitol hogy kaphatnék el bármit is? Gumival kell csinálni és nincs bajod! Hogy lehettek ennyire igenytelenek hogy gumi nélkül csináljátok egy prostival?
Sex baba: volt benne részem, jobb mint gondoltam, tapintásra ugyan olyan mint egy nő, pontokat lehet vele váltani stb.... Inkább sex baba gumi nélkül mint egy prostival gumi nélkül vagy gumival! Milyen hozatal van kínálatból a prostiknal? Sminkes képek, mikor oda mész akkor még egész más nő nyit ajtót, büdös a szája, lakása és egy merő igénytelenség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!