Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a cuckoldra vágyó pasikról kívülállóként mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem együtt lenni ilyen pasival, hanem csak így kívülállóként mi a véleményetek az olyan pasikról cuckoldra vágynak akár csak fantázia szinten is?
Gondolkoztatok már azon pl hogy miért alakulhatott ez ki náluk? Vagy annyira nem is foglalkoztat ez titeket?
2022. febr. 1. 11:25
1/9 anonim válasza:
Amíg nem az én párom ilyen addig nem foglalkoztat.
3/9 anonim válasza:
Valószinűleg a többes szexhez hasonló vágy,vagy megcsalás hatására alakulhat ki.
4/9 anonim válasza:
Semmi. Ha nem az én párom, akkor azt csinál amit akar, nem gondolok semmi rosszat. Max annyit, hogy szegényeknek nem lehet egyszerű párt találni ezzel a vággyal.
5/9 anonim válasza:
Nem értem őket, hogy ott van előttük egy csinos lány és ennyi a legtöbb, amit nyújtani tudnak, hogy arra izgulnak, hogy más ezt végignézi…
Ez komoly pszichés probléma is egyébként, ha eltekintünk a benyomásoktól.
6/9 anonim válasza:
A kívülállóknak negatív a véleménye, pont. NEM gondolkoznak azon miért alakult ki, mert nem érdekli őket. Téged érdekel miért lett valaki meleg ha te nem vagy az?
7/9 anonim válasza:
Ami a második kérdést illeti, én azt figyeltem meg, hogy ez túlnyomórészt olyan pasiknál alakul ki, akiknek valamilyen önértékelési problémájuk van, és emiatt nem tudnak megfelelően teljesíteni, nem jók az ágyban. Ezen belül is egészen konkrétan a kis péniszű férfiakra a leginkább jellemző ez a vágy, vagy hajlam szerintem, hogy idővel cuckoldokká váljanak.
8/9 anonim válasza:
#7-nek igaza van. Én is ilyen vagyok.
9/9 anonim válasza:
Mármint ők nézik végig, hogy más lefekszik a barátnőjükkel mondjuk. Félreírtam, bocsi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!