Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt kérek női véleményeket a péniszemről, szinte biztos hogy csak melegek fognak írni privátokat?
Nem. De az tuti h több hapsi lesz. A csajok nagy része kövér,másik részük tahó.
De ahogy gondolod
Igen, biztos.
Nem mondom, hogy minket nőket hidegen hagy egy szép pénisz, de annyira azért nem érdekel, hogy privit írjunk miatta.
100% - persze egy része magát nőnek fogja kiadni, még (netről lecsent) képeket is küld, esetleg kamu Fb profilja is van, de telefonon, camon már sosem fogod őket látni/hallani, hogy megbizonyosodj arról nem pasi.
Ha magadtól küldöd akkor a válaszolók között hasonló lesz az arány a válaszolók között. A valódi nők "már megint egy f.xképes hülye" sóhajjal törli / tiltóra rak a többi f.szkép küldővel együtt.
Ha kiteszed a kérdést 20 ezer forintot teszek rá, hogy fog jönni egy privi egy palitol, aki teljesen egészséges és természetes módot/gyakorlatot tud a pénisz nagyobbitasara illetve a korai magömlésre is megfelelő ugyanez a módszer, de csakis kizárólag személyesen tudja megmutatni ezt a full titkos technikát.
Nem árt vigyázni.
Nemtudom, de azon gondolkozom, lehet fordítva is működik a dolog. Ha a meleg pasik lánynak adják ki magukat az interneten, hogy dickpiceket kapjanak, és ez működik, akkor én meg pasinak adom ki magam az interneten, hogy elkerüljem a kéretlen dickpiceket! :D
Le is szedek gyorsan pár képet egy 90 kilós, szakállas norvég manusról, meg csinálok egy kamu FBt! Pont ahogy az 5.mondta csak fordírva!
Köszi az ötletet, férfitársam!
Én volt már, hogy mondtam véleményt valaki képéről, ha épp rajtam volt a jó ing, és rám írt kulturált stílusban. Viszont 1. én biztos nem foglak megkeresni, annyira nem vagyok lelkes még szebb napokon sem :D 2. Nem mész sokra a válaszommal, mert én is azt a tábort erősítem, ami szerint a farok majdnem mindegy, csak ne legyen végletes, az ember az, aki számít.
Azt viszont te is el tudod dönteni, hogy mikro péniszed van-e, pl 8 cm, vagy 25 cm-es óriás. Esetleg ceruza vastagságú. Ha egyik sem, akkor minden bizonnyal rendben lesz. Szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!