Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, őszintén mennyivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, őszintén mennyivel több az esélye hogy beszélgettek egy nem annyira sármos pasival, ha valahonnan tudomásotok van róla, hogy gyönyörű és nagy férfiassága van?

Figyelt kérdés
Mármint annyira gyönyörű és nagy hogy "wtf is this thing" szintű gyönyörű.
2022. jan. 30. 16:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az ismerkedés nem egyenlő a szexeléssel, embereket megismerni még akkor is jó ha tudod hogy biztosan nem akarsz szexelni vele. És nyilván olyan nemű emberrel szívesebben ismerkedik az ember akivel amúgy le is feküdne.
2022. jan. 30. 17:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek beszélgetni, ismerkedni. Szívesen beszélgetek "nem annyira sármos" pasikkal is. De ha megelőzi a híre, az unszimpatikussá teszi, és elmegy tőle a kedvem.
2022. jan. 30. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Pont nem érdekel a pénisze. Idegen péniszt nem is találok szépnek, inkább semleges.

Ha tetszik a pasi (és itt inkább a belső értékeken van a hangsúly) akkor a szerszámát is szeretem, csak mert az övé.

Amúgy csomó "sziadugunk?" privátot kaptam Messengeren, mindig leírtam hogy "bocsi, de nem ismerkedem"

Csomóan közülük brokkoliportrét küldtek utána. Nem, nem változik a véleményem, legalábbis pozitív irányba nem.

2022. jan. 30. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés jellegéből egyértelmű, hogy nem szimpla beszélgetős ismerkedésről van szó.
2022. jan. 30. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

#11: Mégis miért akarnék szívesebben megismerni ellenkező neműt? Ha csak 'jó megismerni embereket'? Mi az, hogy nyilván?:DDD max neked nyilván, mivel titkon abban reménykedsz, hogy megdughatod. Akkor nyilván nőket jobb megismerni. De akkor megint nem arról van szó, hogy csak 'jó megismerni embereket'.

Hiába van nagy faszod, ha ilyen hülye vagy🤦‍♀️

2022. jan. 30. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Sok nő sajnos még beszélgetni sem akar olyan férfival aki nem tetszik neki, nehogy véletlenül mégis megtörténjen a dolog, és bele szeressen esetleg! Van ilyen tapasztalatom!
2022. jan. 30. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!