Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem nehéz a magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nehéz a magas beosztású nőket elképzelni egy élvezetes szex közben, és nekem tűnnek frigidnek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 14:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek meg lehet a maga véleménye. Majd ha megdugok egy főnökasszonyt, akkor lehet változik a véleményem.
2022. jan. 30. 17:33
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Nem fogsz eljutni odáig.
2022. jan. 30. 17:38
 23/25 A kérdező kommentje:
Ó, dehogynem. Nincs okom azt gondolni, hogy ez ne így lenne. A nőkkel az eddigi legnagyobb eredményem az, hogy már az első randin az illető ágyában voltam. Ha jól emlékszem, miután megláttuk egymást, olyan 60 percre rá.
2022. jan. 30. 17:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Beképzelt kisfiúnak tűnsz, aki lenézi a nőket.
2022. jan. 30. 18:04
 25/25 A kérdező kommentje:

Valóban, beképzeltnek tűnök, e kérdés alapján senki sem dugna velem, csak a nagyon hülyék.

Csakhogy nem ez a teljes arcom, tudok másmilyen is lenni. Nem áll tőlem távol az, hogy elegánsan öltözködjek. Tisztelettel is tudok viselkedni a nőkkel. Ha ő főz nekem, elmosogatok, vagy az is megtörténhet, hogy én főzök neki. Viszonylag nagy lexikális tudásom van, fejből idézem a verseket, ismerem a klasszikus szerzőket, de a kortárs irodalomban is otthon vagyok, stb. Ha nagyon úriember akarok lenni, akkor még azt is megmondom, hogy csak szexet, laza kapcsolat akarok. De nem viszem túlzásba a kedvességet, mert az nem jó stratégia. Talán nem baj, ha kicsit bunkónak tartanak.

Na, de ez már egy full másik téma.

Köszönöm a válaszokat. Kár, hogy elszaladt velem a ló, mert akkor ki lehetett volna ezt a témát bontani normálisabban is. Ezért elnézést kérek. :)

Sziasztok.

2022. jan. 30. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!