Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek is olyan élvezetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ashely kérdése:

A nőknek is olyan élvezetes az anál mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a férfiak prosztatája análisan stimulálható, így ott nagyon tudják élvezni a szexet. Testközelből is láttam ezt. Na, de ha a nőnek hatolnak be análisan, az mennyivel másabb (jobb?) análisan mint vaginálisan? Érintett nők hozzászólását várnám inkább. :D
2022. jan. 2. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem mondom hogy olyan jó mint punciba de nem is rossz.
2022. jan. 2. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Először fáj, aztán olyan érzés mintha kakilnál, aztán megint fáj.

Mit mondhatnék XD tudom hogy prűdnek vagyok bélyegezve ha nem tetszik, de egyszerűen nem jó érzés egy minimálisan se.

2022. jan. 2. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy tudnánk erről bármit mondani. Sosem voltam még pasi, nem tudom nekik mennyivel jobb. Én tudom élvezni, de több mint valószínű, hogy a férfiaknak nagyobb élmény
2022. jan. 2. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem
2022. jan. 2. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
Férfiaknak sem jó érzés. Ezt a melegek terjesztik, vagy beteg nők.
2022. jan. 2. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Alapból a sgg lyuk nem is arra van kitalálva. Meg is bolondulnék ha oda akarna valamit felnyomni. Melegek biztos élvezik. Mondjuk nincs is sok választásuk.
2022. jan. 2. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Én férfiként szeretem. Nem is fáj és még jó érzés is. Viszont barátnőmnek olyan szűk volt, hogy nem is értettem hogyan kéne. :D

Nyilván megvan a technika, de lányoknál nehezebb. Valószínűleg finomabban is kell, hogy élvezzék ők is.

2022. jan. 2. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
A nőknek van egy másik lyukuk amit használni lehet
2022. jan. 2. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. jan. 2. 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem ha nagyon be van gerjedve kifejezetten kéri oda is.
2022. jan. 5. 05:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!