Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejön nektek, ha egy pasi magasabb?
185-190 cm és magasabb?
Ti milyen magasak és alkatúak vagytok?
Nekem az már túl magas lenne.
168 cm és 54 kg vagyok, átlag alkat.
Már háromszázszor megkérdezted, de én kitartó vagyok és háromszázszor válaszolok.
Nekem 185 cm lenne ideális (180 cm magas vagyok).
Nekem az jutott eszembe, hogy vajon ha 177 vagyok és 180-at mondok, akkor azt mondod, az fel sem tűnik senkinek? :D Csak mert valamiért ez a 180 a váltószám a lányoknál, biztos azért mert szép kerek szám, vagy nem tudom.
Nekem csak a magas férfiak tetszenek, az alacsonyabbak nem vonzóak számomra. Egy pasim volt 185cm, a többi magasabb. 190, 195, 2 méter... Nekem tetsző arc és magasság. Külsőleg nekem ezek a legfontosabbak. Alacsonyabbakkal soha nem kezdtem randizni, sem kapcsolatot. Egyszerűen mint férfihoz, nem tudok vonzódni olyanhoz aki nem elég magas az én ízlésemnek.
Ez olyan mint az, hogy a legtöbb pasinak nem jön be ha egy nő kövér, súlyfeleslege van.
A férjem 190cm/90kg, én 175cm/67kg, átlagos alkat vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!