Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek nektek bejön, ha egy pasi magasabb?
Figyelt kérdés
190 cm vagy felette? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?2020. okt. 24. 18:12
1/30 anonim válasza:
Persze, hogy bejön. Imádom a magas pasikat.
2/30 anonim válasza:
Igen, bejön, de az sem baj, ha egymagasban van velem, vagy kisebb, de az már elég nehéz lenne, mivel én 155 cm vagyok.
3/30 anonim válasza:
Igen, tetszenek a magas férfiak. Szeretek magassarkút viselni. 😊 160 cm, átlagos alkatú vagyok.
4/30 anonim válasza:
Ha nálam magasabb, az bejön, bár nem kitétele annak, hogy összejöjjek vele. A 190+ kicsit már soknak hangzik, az akkora csávóknak a vállukig szoktam érni.
5/30 anonim válasza:
Már elmondtam, hogy valőszínűleg ide unatkozó pasik írnak, magukat nőknek kiadva. De legyen, válaszolok helyettük.
Íme, a pasi, aki bejön a nőknek:
- 195 cm magas
- két diplomája van
- Arnold Swarchzenegger test
- 22 centi intim méret
- felnyírt, zselés divatos haj
- saját lakás Budapesten, kb. 50 000 000 Ft értékben.
- életkor: 25-38 év között
9/30 anonim válasza:
Nagyon nem!!!
Még a 180 is véleményes.
Inkább 170 vagy alatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!