Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek nektek bejön, ha egy pasi magasabb?
Igazából nekem rohadtul mindegy.
165 cm vagyok. Többnyire a magas pasik találnak meg. Bejönnek az ölelnivaló óriásmacik. De most egy ilyan kollégámért vagyok oda meg vissza, aki pont egymagas velem. 1-2 cm-vel talán még alacsonyabb is. Aranyos, kedves, szemtelen, szemtelenül jóképű és van önbizalma.
Egyáltalán nem tudatos a dolog, de így 30 fölött rájöttem, hogy csak a magas és átlagos vagy kissé izmos testalkatú férfiak jöttek/jönnek be, mint pl a férjem.
A 180 - 185 cm-nél alacsonyabb, túl vékony, vagy túlsúlyos pasik soha nem vozottak semmilyen formában.
Pedig mindig a belső értékekre fektettem a hangsúlyt, a személyiséget, az értékrendet, az intelligenciát és az ápoltságot tartottam a legfontosabbnak.
Viszont a kisugárzás és bizonyos szimpatikusnak vélt külső keltik fel első sorban egy nő figyelmét.
"A külső megfog, a belső megtart."
Milyen szerencse, hogy mindenkinek más az ideálja...
Tényleg szerencse lenne, ha a te ideálod nem esne egybe a nők 80%-nak ideáljával.
A belső értékek csak aztán jönnek, első a külső, akár férfi, akár nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!