Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibulin üvegezés?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz, ha házibulin üvegezés (felelsz, vagy mersz) játékot játszottunk úgy, hogy a húgom is játszott? (F/21)2022. jan. 30. 01:59
2/22 anonim válasza:
Az attól függ hogy mit kellett csinálnia?
3/22 anonim válasza:
Attól függ mennyire ment el szexuális irányba a játék, illetve nektek milyen viszonyotok van stb
4/22 anonim válasza:
Akármikor, akármire lehet nemet mondani.
5/22 A kérdező kommentje:
Vetkőzés, kézimunka volt
2022. jan. 30. 02:40
6/22 anonim válasza:
#5: Egymásnak csináltátok vagy mi?
Esetleg te láttad, hogy ő csinálja vagy ő látott téged?
Kicsit fura helyzet az biztos, de ha kicsi a korkülönbség köztetek és felnőttek vagytok, akkor kellő nyitottsággal beleférhet ilyen is. Mondjuk én tuti nem tudnék húgom haverjaival lógni xd
7/22 anonim válasza:
Alapból az gáz hogy 21 évesen még "üvegeztek" - eléggé tiniszokás. A húgodra meg no comment...
9/22 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen hasonló, csak ő ikertesóm volt. A társaság meg tudta érteni hogy tesók vagyunk ezért az egyetlen alkalommal mikor együtt kellet csináljunk valamit, kaptunk enyhítést.
10/22 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Neki miket kellett csinálnia? Végignézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!