Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legdurvább üvegezős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legdurvább üvegezős sztori, amiről hallottál?

Figyelt kérdés
Te is csináltad? Neked milyen emlékeid fűzödnek az üvegezéshez?

2021. nov. 12. 22:52
1 2
 1/11 StevenUp ***** válasza:
78%
Nem váltották vissza a borosüvegeimet :(
2021. nov. 12. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Négyen játszottunk, egy-egy pár. De nem puszilós vagy csókolózós alapon mivel annak nem lett volna értelme ebben a felállásban, ugye "megcsalni" sem akarja senki a másikat illetve mindenki hetero volt. Szóval felelsz vagy-mersz szerűséget játszottunk, lényeg a lényeg, az egyik pörgetésnél a haverom barátnője azt mondja mutassuk meg a farkunat.

Mint kiderült, azért mondta ezt, mert a pasijának baromi nagy a farka, szóval jól leégtem a csajom előtt.

2021. nov. 12. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Nekem a legdurvább az volt, mikor egy sulis táborban 13-14 évesen végignyaltam egy pár évvel fiatalabb fiú hasát. Egészen lentről. Kicsit utólag szégyelltem is magam miatta, mert nagyon kis fiatal volt szegény gyerek:D meg én is. Persze semmi nem volt de azért nekem akkor ott ez durvának számított xd amúgy csessze meg olyan hasa volt mint a sakktábla:D

Felnőttként már üvegezés nélkül is csináltunk durva dolgokat házibulikba :D nem kellett hozzá ürügy

N

2021. nov. 12. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk voltak elvadult dolgok gimis üvegezéseknél

21F

2021. nov. 12. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Szövegkiemelőt dugtak a seggembe.
2021. nov. 12. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Azt nem bánom, hogy csókolóztam lánnyal, de azt szégyellem, hogy mindenki előtt, mint valami látványosság.
2021. nov. 12. 23:54
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Legemlékezetesebb mikor egy srácnak tisztára kellett nyalnia a magassarkúmat, úgy, hogy a lábamon volt 😀
2021. nov. 13. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

#7-ről jut eszembe: egyszer egy cigiért letérdeltettem egy srácot magam elé, kézen kellett csókolnia és szépen kérnie:D #7-tel megvillantottuk a domina énünket haha pacsi

2021. nov. 13. 00:14
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Megismerkedtem interneten egy csajjal es megkerdeztem tole , volt e mar tobb pasival?! Erre mondta, hogy igen. Elmeselte , hogy uvegeztek 6an , amibol 5pasi volt , a vege az lett , hogy kozosen megdugtak , megcumiztattak sorba szinte ajulasig a csajt. Aztan bekerdeztem , nincs e kedve atjonni most.. par kerulettel arrebb lakott , de mondta miert ne?!latatlanba atjott es olyan szinten lecumizott , hogy azota se ugy senki. Verprofi volt a csaj , azota is joban vagyunk , de kozben gyereket szult ,ha picit nagyobb lesz lelep otthonrol egy kicsit.Varom , hogy azt a felejthetetlen elmenyt ujra ateljem.
2021. nov. 13. 01:44
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Én csináltam.Kombi Wartburg hátsó ülését kivettük,így 40 rekesz belefért.Egy rekesz 500 forintba került,Szlovákiában,3 euro 32 cent volt.A kocsi mélyebben ült,mint kellett volna.Komárno-ban a rendőr meg is akart büntetni,de a Tesco-ban 12 rekeszt sikerült leadni,így már nem haladtam meg az összsúlyt.A többi rekeszt,Novi Zámki-ban.A bevétel,jó élmény volt.
2021. nov. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!