Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudat a fétisem miatt?
Van egy fétisem, kívánom, hogy férfiak tapossanak meg, vagy én őket tapossam meg. De inkább az utóbbit szeretem jobban.
Mit tehetnék, hogy ez elmúljon és ne legyen emiatt bűntudatom?
21N.
23, Sajnálom.
Erre nincsen semmilyen terápia? Vagy valami?
De, pszichológus, ha normális, segít az okát megfejteni és így megszüntetni, ez azonban nem egyszerű, és neked is szeme kell nézned önmagaddal. De én nem érzem ezt a fétist akkora problémának, nem vagy vele egyedül, és szerintem a legtöbb férfi (ha párod lenne) engedné is neked, ha ezzel örömöt tud okozni neked.
Én a problémát inkább abban látom, hogy nem fogadod el magad ezzel, pedig nem tragédia ez, és amúgy se lehet senki tökéletes, magadtól is irreális elvárnod. Már ha ezt egyáltalán tökéletlenségnek lehet nevezni. Nem értem, miért akarsz ennyire görcsösen szabadulni ettől.
Akkor reménytelen az egész :((
Pszichológust azért megpróbálom.
Szerintem ki kell próbálnod több alkalommal, és akkor lehet rájössz, hogy nem is annyira jó ez - ez az ún. elárasztásos, vagy megcsömörléses technika.
Azon is érdemes elgondolkodnod, hogy miért alakult ez ki nálad, mi benne a jó, és mikor alakult ki?
Engem amúgy érdekelne ez a taposás dolog, mint "szenvedő" alany.
Vagy taposs káposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!