Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megtetszik egy fiú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtetszik egy fiú és összejössz vele és kiderül hogy jómodú, az egy plusz összetartó erő?

Figyelt kérdés
Nehezebben szakítanál vele?
2022. jan. 29. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nyilván ha ütne verne nem maradnék vele csak azért mert van pénze
2022. jan. 29. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"Nem a társadalmi különbségek tartják össze a jól működő párkapcsolatokat."
2022. jan. 29. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem hátrány, ha sikeres, céltudatos, kitartó, és munka árán jó az anyagi helyzete. De csak ez nem tartana mellette, ha amúgy nem működne.
2022. jan. 29. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha nem jó a kapcsolatom valakivel akkor akkor se lesz jó ha sok pénze van, és akkor se ha kevés.
2022. jan. 29. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább hátrány...
2022. jan. 29. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ideális az ha kb azonos anyagi helyzetben vagyunk, a nagy különbségek később konfliktusokat szülhetnek, hiszen azokhoz más megszokott életkörülmények és más pénzügyi mentális társul.

Nyilván örülök neki ha sikeres, de ez nem sok mindent befolyásol

2022. jan. 30. 04:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez már egy régebbi kérdés,de mi is így jöttünk össze párommal. Én egy gyári munkás leányzó vagyok,ő meg vezető egy elektronikai cégnél. Máshogy éltünk és mióta összeköltöztünk van néha 1-2 nézeteltérés főleg vásárláskor.

Nekem megszokott volt hogy egy hétre való egy kis kézi kosárba befér,neki egy egész kocsi kell.

Én mindig az olcsó dolgokat kerestem és ahhoz voltam hozzászokva,ő nem.

Amikor reggeliztünk nem mertem enni mert tudtam hogy mennyibe került az a tálcás sonka,őt nem érdekelte.

aug. 27. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!