Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nyáron lefeküdtem táborban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyáron lefeküdtem táborban egy volt diákommal, aki tavaly éretségizett. Így teljesen legális, ugye? 46N

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 na ja, egy 46 éves tanárnő, akinek fingja nincs róla, mi legális a szakmájában és mi nem (ahogy arról sem, hogy az érettségit hány t-vel írják), és január végén egy unalmas és szeles péntek estén elkezd aggódni és kérdést kiírni a nyári táborban történtek miatt :D
2022. jan. 28. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

11. Nekem is van tanári végzettségem is. Soha senki nem mindta el, mi legális, mi nem.

Fura egyébként ekkora korkülönbséggel a nő javára, önmagában. Attól függetlenül, tanár-e az illető vagy nem. A tanárság viszont nem befolyásolja ezt, mert a tanár i s ugyanolyan ember, mint bárki más. Akkor is vonzónak találhat valaki nála sokkal fiatalabbakat, ha nem tanári pályát választ. A tanári pálya ilyen szempontból semmit nem jelent. Senki nem fog attól máshogy érezni, ha elvégez egy tanárszakot, ahogy pl. a mérnöki diplomától sem fog más embereket találni valaki vonzónak.

Mások is lefekszenek egymással ilyen korkülönbséggel.

2022. jan. 28. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12:

Logikus, de itt gyerekekkel foglalkozik az illető. Nem is a korkülönbség lenne a baj (ha nem lenne troll kérdés), hanem az, hogy tanárként végigkíséri a diák életét 14-18 éves kora között és így hajt rá.

Ez pont olyan, mint azok a Pintér Tibor-féle sztorik, amikben nem az a gusztustalan, hogy fiatal nőket környékez meg, hanem hogy a lánya barátnőit, akik évekig járhattak át hozzájuk tanulni/ott aludni/stb.

2022. jan. 28. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12# Én értem, de a tanár-diák az egy alá-fölé rendelt viszonyrendszer. Nem, nem ugyanolyan, mintha "bárki más" lenne. Az, hogy ezt neked senki nem magyarázta el, az egy dolog, de a közízlés akkor sem támogatja a tanár-diák hancúrozást és nem véletlenül. Az hagyján, hogy eleve nem normális ekkora korkülönbséggel ráhajtani egy gyerekre, és bár ezt még valóban el lehetne nézni, de a kettőjük által betöltött társadalmi szerep az, ami miatt ez aggályos. Remélem így érthető.
2022. jan. 31. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14-es nagyon jól megfogalmazta, annyit tennék hozzá, hogy bár szóról szóra nekem sem mondták el, mi legális és mi nem az, de a tanár mint társadalmi szerep már a tanárképzésen is szóba kerül. és még ha nem is, tökéletes képtelenség annyira buborékban élni, hogy húsz év tanítás után ne legyen róla fogalmad, mit tehetsz meg nyugodt szívvel, és mi az, ami minimum aggályos, vagy akár az állásodat, pályádat, szabadságodat kockáztatod vele
2022. jan. 31. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!