Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha teljesen legális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha teljesen legális lenne ti futtatnátok pasit?

Figyelt kérdés
Aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt másoknak de a befolyó pénz nagyobbik részét ti kapnátok

2021. okt. 26. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Nem. A nőknek nem kell sokat teperni, hogy férfihoz jussanak, nemhogy még fizessenek is érte.. Ha nagyon kívánnák a dolgot, akkor elmennek és találnak egy egyedet max 1 óra alatt. Ezzel szemben egy férfinak sokkal nehezebb dolga van, így megértem, hogy fizetnek a nőknek néhány szolgáltatásért.

Nem hiszem, hogy lenne rá igény, bár biztos van az a pasi, akiért megéri fizetni. Mondjuk egy Jason Momoa, aki nem megy el 5 perc alatt, sokat foglalkozik a nők lelkével és testével is, hát nem tudom. Tény, hogy lenne olyan "álomférfi" mindenkinek, de az meg már nem szexuális szolgáltatásra kellene nekem, hanem inkább eltölteni egy olyan napot, ahol tényleg királynőként kezelnek. Na azért fizetnék.

Visszakanyarodva a témához: Nem, nem futtatnék férfit!

2021. okt. 26. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem...
2021. okt. 26. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

1-es!

A fullos csávók is találnak nőt szexre, csak az nem mind egy milyet. Ugyan ez igaz a férfiakra is. Joskagyerek az alfahím, Mr. mindenkitmegbaszok, azt két tolás után vége van. Kutyának sem kellenek ezek.

2021. okt. 26. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Hű de megy itt a pontozgatás lefele.. Mire számítottatok, hogy majd egy privát üzenet után szerződést kötünk?

#3 Igen, értem mire gondolsz. Én viszont abból a szempontból közelítettem meg, hogy egy átlagos férfi és egy átlagos nő, hogyan viselkedhet. Lehet rosszul gondolkodtam, de én a környezetemben élő, az utcán sétálgató férfiakat vettem alapul, akiket éppen most is látok. Egy nőnél kisebb a rizikó, persze ott is kell ügyeskedni, hogy jó legyél az ágyban, jól lovagolj stb. De a max probléma az lehet, hogy egy bot. Míg egy ferfinél sokkal nagyobb rizikó van. Szerintem. De aztán a kérdező is felvállalhatná a véleményét, hogy ő pontosan hogyan látja, vagy mint gondolt bele a kérdésébe. Talán könnyebb lenne válaszolni.

2021. okt. 26. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem erre női oldalról nem nagyon lenne igény. Eleve a nők nem olyan szexközpontúsan gondolkodnak mint a férfiak. Még egy előnytelenebb külsejű nő is talál magának valami hasonszőrű férfit akivel együtt lehet, így nem igazán szorul dzsigolóra.

Egy igényesebb nő pedig nem valószínű, hogy annyira elkeseredett, hogy ilyen szolgáltatást vegyen igénybe. Míg férfiakból többet is tudok aki huszonéves, diplomás, erően átlagos srác, akinek lenne esélye a nőknél, és mégis örömlányhoz jár.

Amit vevőkörként el tudnék képzelni az a középkorú vagy épp idősebb nők akiknek szar a házassága és már ki vannak égve, vagy a homoszexuálisok. De még így is sokkal kisebb az ilyen jellegű igény mint fordítva, nem véletlen, hogy a női prostitúció szárnyal, a férfiakat meg nagyítóval kell keresni.

2021. okt. 26. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Igen.
2021. okt. 26. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. okt. 26. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!